Dolar 32,5135
Euro 34,5719
Altın 2.491,16
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

19 Şubat Ankara Gazete Özetleri

19 Şubat 2020 Çarşamba Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

19 Şubat Ankara Gazete Özetleri 24 Saat

24 Saat gazetesi, ”Saray ile halkın Türkiye’si farklı”. 19 Şubat Ankara gazete özetleri. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ”Türkiye tablosu bu tablodur. Bu tablonun arkasında milyonlarca işsiz var. Geçinemediği için intihar eden vatandaşlarımız var. Bu tabloda yedikçe doymayan bir grup var” dedi.

Anadolu gazetesi, ”Tapu sevinci”. Türkiye’nin önemli organize sanayi bölgelerinden biri olan İvedik OSB içerisinde yer alan ve 1986’da kurulan 1121 üyeli Arı Toplu İşyeri Kooperatifi’nin 112 üyesinin yaşadığı tapu sorunu 34 yıllık bekleyişin ardından çözüme kavuştu.

Başkent gazetesi, ”Büyükşehir konutları satışta”. Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazları arasında yer alan 100 gayrimenkulünü satışa çıkardı. Yarın Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak ihaleyle konutlar zarf usulüyle satılacak. Konutların satışından en az 40 milyon 434 bin 897 TL gelir elde edilmesi bekleniyor.

Dua Tepe gazetesi, ”Başkent EDAŞ’tan Ankara’ya 394 milyon TL yatırım”. Ankara’da sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı sağlamak için var gücüyle çalışan Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. her yıl en iyi ve en kaliteli hizmeti müşterilerine sunmak amacıyla şebeke yatırımlarına kararlılıkla devam ediyor.

Gazete Ayrıntı, ”Polatlı Kent Konseyi üreticileri bilgilendiriyor”. Polatlı Belediyesi ve Polatlı Kent Konseyi işbirliğinde Kent Konseyi Tarım Meclisi tarafından ‘Hububat, şeker pancarı, nohut ve soğan hastalıkları’ bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Polatlı Kent Konseyi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Maden konuşmacı olarak yer aldı.

Güçlü Anadolu gazetesi

Güçlü Anadolu gazetesi, ”Türkiye’nin şakası yok”. Milliyetçi Halk Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, gerçekleştirdiği konuşmada Beşar Esad’a sert bir dille tepki göstererek ”Rejim unsurlarının şubat sonuna kadar çekilmesi mecburiyettir. Türkiye’nin şakası yoktur” ifadelerini kullandı.

İlksayfa gazetesi, ”Zengin mesleği oldu”. Elmadağ Karacahasan’lı besici Ramazan Sarıtaş, hayvancılığın artık zengin mesleği olduğunu belirterek ”Kârı, büyük mandıralar götürüyor” dedi. Büyük mandıraların devletten ciddi teşvik de aldığını söyleyen Sarıtaş, kendisi gibi küçük besicilerin ise maddi yardım bulmakta zorlandığını savundu.

Polatlı’nın Sesi İstiklal gazetesi, ”Büyükbaş hayvanlara yeni tip kulak küpesi”. Hayvan varlığı takibini daha iyi yapmak adına Tarım ve Orman Bakanlığı, yeni tip kulak küpesi üzerine çalışıyor. Çalışmaları devam eden, sığır gibi hayvanlara yönelik yeni tip kulak küpesinin fikir babası Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pekdemirli, ”Kulak küpesi şu; her hayvanın kulağına bir tane cep telefonu asacağız. İçinde komple cep telefonu altyapısı olan bir küpe” dedi.

Sonsöz gazetesi, ”220 yabancı savaşçı sınır dışı edildi”. Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz, Barış Pınarı Harekatı’ndan bu yana, 75’i AB vatandaşı 229 yabancı terörist savaşçının sınır dışı edildiğini bildirdi.

Ticari Hayat gazetesi, ”1439 yerli üzüm genotipi korumaya alındı”. Türkiye Asma Genetik Kaynaklarının Belirlenmesi, Muhafazası ve Tanımlanması Üzerinde Araştırmalar” projesi kapsamında oluşturulan Milli Koleksiyon Bağı’nda, 1439 yerli üzüm genotipi korumaya alındığını bildirdi.

18 Şubat Ankara Gazete Özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522