Dolar 32,5467
Euro 34,9817
Altın 2.420,36
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

21 Kasım Perşembe Gazeteleri ve Özetleri

Başlıklar

21 Kasım Perşembe Gazeteleri ve Özetleri

Akşam gazetesi ”Fetö’nün para aktarma sistemi Hawala’nın merkez üssü kapalı çarşı” başlığına yer vermenin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet halk partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği bilgisine de yer vermiş. 21 Kasım Perşembe Gazeteleri ve Özetleri.

 

21 Kasım Perşembe Gazeteleri ve Özetleri

Akşam gazetesi manşete Fetö’nün para aktarma sistemi Hawala’nın merkez üssü kapalı çarşı başlığına yer vermenin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet halk partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği bilgisine de yer vermiş.

Analiz gazetesi Ak parti genel merkezinde düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırımcılara olan çağrısına yer verdi. Gazete birinci sayfasına Türkiye’nin 2018 yılı vergi rekortmenleri belli oldu haberine de yer vermiş. Azerbaycan gazeteleri ile Azerbaycan gündemini takip edebilirsiniz.

Anayurt gazetesi

Ankara’da bir plazanın 20. katında düşerek şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Şule Çet davasına yer vermiş ” Şule Çet davasında müebbet talebi” manşetine yer vermiş.

Aydınlık gazetesi manşette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırımcılara milli parayla yatırım yapmaları çağrısına yer verdi. Gazete başka bir haberinde ise Tarım ve Orman bakanı Bekir Pakdemirli’nin ” Kooperatifçiliği öne çıkaracak bir yol haritası oluşturmak istediklerini aktardı” bilgisine yer verdi.

21 Kasım Perşembe Gazeteleri ve Özetleri Birgün gazetesi

”Aman kimse duymasın” başlığı altında 100 vergi rekortmeninden 57’sinin ismini sakladığı haberini yapan gazete vergi rekortmenleri listesinde yer almaktan gurur duyanların devri kapanıyor bilgisine yer verdi.

Cumhuriyet gazetesi birinci sayfanın neredeyse yarısını ayırdığı yolsuzluk iddialarının olduğu haberine ” Eşe 32 ihale” ihale başlığı ile yer verdi. Demiryolundan eğitime, sağlıktan belediyeye her yerde yolsuzluk haberi yapıldı.

Diriliş postası Bugün ki baskısında ”PKK’ya 101 bin operasyon” manşeti attı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Türkiye’nin terörle mücadelede ki etkin faaliyetlerinin bilgisini aktardığı haberde Bakan soylu ”Terörle mücadelede tarihin en güçlü noktasındayız ifadesi yer aldı.

Doğru haber gazetesi

bugün ki baskısında TBMM’de yaşanan tartışmayı ” 28 Şubat rüyası görenler” manşetiyle duyurdu. yaşanan tartışmayı 1997’de yaşanan olaya benzeten gazete ikinci Ecevit vakası olarak isimlendirdi.

Türkiye’nin en büyük ekonomi gazetesi olan Dünya gazetesi bugün çıkardığı baskıda. ”Gelir vergisinde kira ve sermaye ağırlığı” başlığına yer verdi. Haberde 2018 yılı kurumlar ve gelir vergisi rekortmenleri açıklandı ifadelerine yer verildi.

Evrensel gazetesi manşetinde hepatit c hastası olan Hüseyin Bolat’ın tedavi ve ilaç masrafların hakkında yaptığı haberde. ” Adım adım ölüme gidiyorum isyanı” başlığına yer verdi.

error code: 522