Dolar 32,5728
Euro 34,9054
Altın 2.440,46
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

24 Şubat Ankara Gazete Özetleri

24 Şubat 2020 Pazartesi Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

24 Şubat Ankara Gazete Özetleri 24 Saat

24 Saat gazetesi, ”Borç sorunu can alıyor”. 24 Şubat Ankara gazete özetleri. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Türkiye Bankalar Birliği’nin rakamlarına göre, 2019’da yaklaşık 2 milyon 500 bin kişinin bireysel kredi ve milyon 700 bin kişinin de kredi kartı borcunu ödeyemediğini söyledi.

Anadolu gazetesi, ”Yanınızdayız”. Ankara Valisi Vasip Şahin ile Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran Başkent’in atıklarının toplandığı Ankara Hurdacılar Sitesi’ne ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Vali Şahin, ”Devlet olarak yanınızdayız” dedi.

Başkent gazetesi, ”Denetimler yıl boyu sürecek”. Ankara Tarım ve Orman Müdürü Bülent Korkmaz, ”Toplu tüketim yerlerinin denetimi ve bugün yaklaşık 300 gıda denetçisi görev yapıyor. Satılan ürünlerin menşeini araştıracağız. Bu çok önemli bir konu” dedi.

Dua Tepe gazetesi, ”Polatlı’dan bir yıldız doğuyor”. İlçemizde yetenekli genç sayısı her geçen gün artıyor. Bu anlamda Polatlı halkının gurur duyacağı, ilerde sık sık adını duyabileceğimiz bir isim de ”Ali Kara”. Kara müzikten-oyunculuğa, danstan-modelliğe kadar birçok alanda son derece yetenekli. Etkileyici projeleri ile Türkiye’ye adından söz ettirecek gibi duruyor. Kara, çalışmalarını ve gelecek planlarını gazetemize açıkladı.

Gazete Ayrıntı, ”AK Parti’nin proje takviminde Polatlı var”. Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir bu hafta sonunda da AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve DSİ yetkilileri ile bir araya gelerek Sarıhalil Mahallesi’nde sel bendi ve dere ıslahına ilişkin konuların yanı sıra Karabenli Mahallesi’nde bulunan sulama göletinin genişletilmesi projelerinin bitirilmesi için destek verdi.

Güçlü Anadolu

Güçlü Anadolu gazetesi, ”Ankara Kalesi şimdi daha güvenli”. Ankara Büyükşehir Belediyesi, asırlık Ankara Kalesi’nde Zindan Kale Burçları’nda korkuluk imalatı ve uyarı tabelası montajı tamamlandı. Güvenlik amaçlı yapılan korkuluklar kalenin silüetini bozmadan ve tarihi dokuya uygun olarak yerleştirildi.

İlksayfa gazetesi, ”Çölyak istismarı”. Özel firmalarca Çölyak hastaları için üretilen ekmek ve makarna gibi en temel gıda maddeleri son 5 yılda 4 kat arttı. Çölyak Derneği Başkanı Tanrıseven, glutensiz bir ekmeğin 15 liraya satıldığını belirterek, kimi hastaların bunları ağlayarak yediğini söyledi.

Polatlı’nın sesi İstiklal gazetesi, ”Tarım Fuarı için geri sayım”. Bölgenin en önemli Tarım, Gıda ve Hayvancılık organizasyonu olma hedefiyle organize edilecek ”Tarım Tek Polatlı” Polatlı Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, 02-06 Haziran 2020 tarihleri arasında Polatlı Kapalı Spor Salonu yanında toplam 35 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek.

Polatlı Postası, ”Uymaz öğrencileri ödüllendirdi”. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uymaz, gayretli başarılar sonucunda dereceye giren öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde kendi makamında ağırladı.

Sonsöz gazetesi, ”Asgari ücrete sabitlensin”. Emekliler AK Parti ve muhalefet milletvekillerine, ”Meclis’te emeklileri her promosyon döneminde ”dilenci” olmaktan çıkararak yasal hak haline getirilsin” diye çağrı yaptılar.

Ticari Hayat gazetesi, ”Sıfır otomobil ilgi görüyor”. OYDER Başkanı Şahsuvaroğlu, işlerin mevcut durumundan oldukça memnun olduklarını ifade etti.

21 Şubat Ankara gazete özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522