Dolar 32,3674
Euro 34,9625
Altın 2.325,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

29 Şubat Cumartesi Ankara Gazete özetleri

29 Şubat 2020 Cumartesi Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

29 Şubat Cumartesi Ankara Gazete özetleri

29 Şubat Cumartesi Ankara Gazete özetleri 24 Saat gazetesi

29 Şubat Cumartesi Ankara Gazete özetleri, ”Gönültaş: Basının mülteciler konusunda kullandığı dile dikkat etmesi gerekir”. Gazeteciler Cemiyeti tarafından Avrupa Birliği (AB) finansmanı ile yürütülen ”Demokrasi için Medya/Medya için Demokrasi” programı (M4D) kapsamında, Ankara’daki Basın Evi’nde gerçekleştirilen söyleşilerin bu haftaki konuğu gazeteci Hale Gönültaş, ”Savaşta Kadın ve Çocuk Olmak” konusunda bilgiler verdi.

Anadolu gazetesi, ”Ankara’ya şehit ateşi düştü”. İdlib’te rejimin yaptığı hava saldırısında şehit düşen 35 yaşındaki Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in şehadet haberi, Yenimahalle’deki babası Mehmet Şahin, annesi Arzu Şahin ve eşi Buray Şahin’e ulaştı. Şehit Piyade Yüzbaşı Şahin’in Yasemin (2) ve Mehmet Selim (6) adında iki çocuğunun olduğu öğrenildi. Şehidin anne ve babasının Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde yaşadığı ve bir hafta önce torunlarını ziyaret etmek üzere Ankara’ya geldikleri de öğrenildi. Aile, evlatlarının şehadet haberini Ankara’da şehidin evine gelen yetkililerden aldı.

Başkent gazetesi, ”Şehit aileleri ve gazilerden ”birlik” çağrısı”. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, İdlib’de Türk askerlerine yapılan hain saldırıyı tüm şehit aileleri ve gaziler adına kınadıklarını belirterek, ”Türk milleti için gün, Çanakkale’dir, Sakarya’dır, Dumlupınar’dır, Sarıkamış’tır. Tüm zorluklarına ve acılarına rağmen birbirimize kenetlenme, birliğimizi, diriliğimizi koruma günüdür.” ifadelerini kullandı.

Dua Tepe gazetesi

”Avcı, ”Şehitlerimiz için milletçe yastayız” dedi”. Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, İdlib’te Mehmetçiğimize karşı düzenlenen ve 33 vatan evladının şehit düştüğü menfur saldırıya dair başsağlığı mesajı yayımladı.

Gazete Ayrıntı, ”Polatlı Türk bayrakları ile donatıldı”. Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından yapılan hava saldırısı sonucunda bölgede görev yapan 33 Mehmetçiğin şehit düşmesinin ardından Ankara’nın Polatlı İlçesi Türk Bayrakları ile donatıldı. Polatlı’da kamu kurumları ve çok sayıda esnaf vitrinine Türk bayrağı astı.

İlksayfa gazetesi, ”Korona fırsatçılığı”. Birkaç hafta öncesine kadar 50’lik kutusu 10 TL olan maskenin adet fiyatı 3 TL’ye, 60-70 liraya satılan ateş ölçerlerin fiyatı da 400 TL’ye kadar çıktı. Medikalciler ”Toptancıların elinde ürün hem çok az hem de çok pahalı. Müşteriler fiyatları duyunca şaşkınlık yaşıyor. Büyük bebek mağazalarında bile ateş ölçer yok” dedi.

İstiklal gazetesi, ”Yıldızkaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak”. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya İdlib saldırısına ilişkin basın açıklamasında bulundu. Yıldızkaya; ”Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağına; gereken cevabın en kısa sürede, en şiddetli şekilde verileceğine inancımız tamdır. Güvenliğimizin teminatı Şanlı Türk Ordusunun hain rejim güçleri ve alçak destekçileriyle mücadelesi sürerken; bu uğurda toprağa düşen 33 evladımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Ticari Hayat gazetesi, ”Türkiye, sağlık turizminde tercih edilmeye başlandı”. Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneği Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye’nin sağlık turizminde tercih edilen bir ülke olduğuna dikkati çekti. Türkiye’nin sağlık turizminde tercih edilen bir ülke olduğuna dikkati çeken Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneği Kurucu Başkanı Emin Çakmak, ”Yapılan özverili çalışmalarla Türkiye, sağlık turizminde insanların aklına gelen ülke konumuna geldi” dedi.

Ankara gazeteleri ve haber siteleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522