Dolar 32,5317
Euro 34,8626
Altın 2.441,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

HAKKIMIZDA

 

 

Gazeteapp Nedir ?

Gazeteapp, gazete ve dizin platformudur. Türkiye’de yayın yapan Ulusal, uluslararası ve Yerel Gazetelerin manşetleri, güncel haberlerini bulabileceğiniz bir web adresidir. Adresimiz üzerinden, gazeteler hakkında bilgiler edinebilirken, gazetelerin günlük haberlerini okuyabileceğiniz bir  arayüze sahip olarak sizlere sunulmaktadır.

 

Gazeteapp Neden Kuruldu ?

Günümüz dünyasında habercilik, teknolojinin gelişimi ile oldukça kolaylaşmıştır. Haberleri ve olayları güvenilir kaynaklardan okumak ise oldukça zorlaşmıştır. Türkiye’de ve dünyada birçok bilgi kirliliğinin önüne geçmek, gazete okuyucularına diledikleri gazeteye doğru kaynaklardan ulaşmalarını sağlamayı hedeflemiştir.

 

Gazeteapp Neleri Kapsar ?

Web adresimiz; Online yayın ve Tiraj yayını yapan gazeteleri ve haber sitelerini kapsamaktadır. Sizler için oluşturduğumuz başlıklar üzerinden yayın yapan  gazetelerin  manşetlerini, web adreslerini ve haberlerini anlık olarak ulaşabilirsiniz.

Gazeteapp’de Neler Bulabilirim ?

Web adresimizde ; 29 Ulusal, 755 Yerel olmak üzere 784 gazetenin günlük manşetlerini ve haberlerini bulabilirsiniz. Sitemizde ; Yabancı Ajanslar, Finans ve Ekonomi, Azerbaycan Gazeteleri ve Haber Siteleri, Spor Siteleri, Kıbrıs Gazeteleri ve Haber Siteleri,  Ulusal Gazeteler, Türkçe Yayın Yapan Yabancı Medya Kuruluşları ve Yerel Gazeteler gibi kategoriler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Günlük Gazete Oku

Gazeteapp sizlere Ulusal ve Uluslar Arası yayın yapan tüm gazetelerin haberlerini sizlerle paylaşmaktadır. Arayüzümüz her gün güncellenen manşetleri anlık olarak yayınlamaktadır. Yerel gazeteler , kategorimizden yaşadığınız şehirde yayın yapan gazetelerin manşetlerini de bulabilir şehrinizde yaşanan olayları ve haberleri takip edebilirsiniz.

 

Ulusal Gazeteler Oku

Platformumuzda Türkiye’de yayın yapan Ulusal gazeteleri bulabilirsiniz. Örneğin; Cumhuriyet, Posta, Milliyet, Hürriyet, BirGün, Sözcü ve Sabah gibi gazetelerin haberleri, günlük olarak arayüzümüzde güncellenmektedir. Her bir medya kuruluşunun kendilerine has yayım çizgileri olmaktadır ve her biri farklı manşetleri okuyucularına sunmaktadır. Gazeteapp, Ulusal Gazeteleri tek bir tuşla sizlere sunuyor.

 

Uluslararası Gazeteler Oku

Dünya’da yayın yapan birçok medya kuruluşu mevcuttur. Örneğin ; BBC, DW, Rudaw, CNN, The New York Times ve Sputnik gibi kuruluşlar Dünya’nın her yerinden yayım yapmaktadırlar. Gazeteapp sizlere dünyanın gözü kulağı olan kuruluşların haberlerini ve adreslerini sizlere sunuyor. Ayrıca tüm gazeteler hakkında detaylı yazılarımızla, okuyacağınız kuruluşlar hakkında bilgilere sahip olabilirsiniz.

 

Gazetecilik Hakkında

Gazetecilik, Dünya’da ilk kitlesel iletişim araçlarından birisi olarak kullanılmıştır. Bulunan net bulgular, gazetelerin Roma döneminde ilk olarak kitlesel araç olarak kullanıldı. Kitle yönetiminde ve algı kontrolünden oldukça önemli olan gazeteler, tarihte birçok yöneticinin iktidarını güçlendirmek için araç olarak kullanılmıştır. Bu kitlesel gücün yakın bir tarihte verebileceğimiz örnek ise şu şekildedir; Adolf  Hitler 2. Dünya Savaşında, Sovyet Rusya ile savaşmaktadır. Hitler, gün geçtikçe kan kaybetmektedir ve dönüşü olmayan kayıplar vermeye devam etmektedir. Algı kontrolü’nün oldukça önemli olduğunu bilen Hitler,  Almanya’da yayın yapan medya kuruluşlarına; savaşı kazanmak üzere olduklarına dair manşetler attırmaktadır. Almanya’da yaşan yurttaşlar savaşı kazandıklarını düşünürken, kaybediyorlardır.

Gazetecilik bu denli önemli bir medya aracı olarak, günlük yaşantılarımız da yer edinmektedir. Güvenilir haberlere erişebilmek ve etik yayımcılık ilkelerini izleyen gazetelere, ulaşabilmek günümüzde zorlaşmıştır. Bu zorlaşmanın sebebi ise Teknolojinin gelişmesi bilgisayara sahip olan herkesin habercilik yapmasından kaynaklıdır. Sosyal Medya araçları ve birçok sesin boy göstermesi spekülasyonlara da oldukça sebep vermektedir.

 

Güvenilir Medya Araçlarından Gündemi Takip Etmek

Türkiye’de yüzlerce yayın yapan haber gazeteleri ve haber siteleri mevcuttur. Gazeteler arasında resmi yayım organlarının olması yanında özel kuruluşlar da bulunmaktadır. Yayımcılık açısından birçok sesin olması oldukça önemlidir lakin bu durumun dezavantajları da mevcuttur. Habercilik ve gazetecilik donanımı olmayan kimselerin, habercilik yapması da oldukça tehlikelidir . Gazeteapp, bu önemin bilincinde olarak; Türkiye Cumhuriyeti’nde resmi olarak yayın yapma yetkisi verilmiş, gazeteleri sizlerle paylaşıyor . Sitemizde Türkiye ve dünyada yayın yapan resmi gazeteler ve haber sitelerinin tamamını bulabilirsiniz.

 

Gazeteapp

Gazeteapp.com ile gazete okumak bu kadar kolay olmamıştı. Gelişen teknoloji ile dijitalleşmeye başlayan gazeteler cep telefonlarımıza kadar erişebilmektedir. Gazete okumak ve güncel olaylardan haberdar olmak günümüzde oldukça önemli bir ihtiyaçtır. Dünya’da yaşanan olayları ve haberleri takip, edebileceğiniz en pratik platform Gazeteapp 2019 yılından bu yana sizleri yalnız bırakmıyor . Bizleri takip etmeye devam edin !

 

 

error code: 522