Dolar 32,3398
Euro 34,8605
Altın 2.384,60
BİST 10.264,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

13 Şubat Ankara Gazete Özetleri

13 Şubat 2020 Perşembe Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

13 Şubat Ankara Gazete Özetleri 24 Saat gazetesi

24 Saat gazetesi, ”Emekliler masada olmak istiyor”. 13 Şubat Ankara gazete özetleri. Yedi emekli derneğinden oluşan Türkiye Emekliler Platformu Banka Promosyonu görüşmelerinde yer alma talebinde bulundu.

Anadolu gazetesi, ”Her yerde vururuz”. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ”Askerlerimize en küçük zarar gelmesi halinde güçlerini her yerde vuracağımızı ilan ediyorum” dedi.

Başkent gazetesi, ”Kuyumcular Sevgililer Günü’ne hazır”. 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi sevdiklerine değerli bir hediye almak isteyenler veya evlilik teklifinde bulunmayı düşünenler için kuyumcular kampanya yarışına girişirken, özel temalı ürünler de görücüye çıktı.

Dua Tepe gazetesi, ”Durukan adaylığını açıkladı”. Muharrem Durukan 29 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti 2. Olağan ilçe kongresinde İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Durukan, sosyal ve ekonomik sıkıntılardan kurtulması için kurucularından olduğum ve bir dönem başkanlık yaptığım partime ve halkıma daha aktif hizmet etmek için İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanlığına tekrar adayım.

Gazete Ayrıntı, ”Veteriner hekimler minik ellerle buluştu”. Çocuklar veteriner önlüğü giydi, stetoskoplar hayvanların kalp atışlarını dinlediler. Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve veterinerlik mesleğini tanıtmak amacı ile veterinerler ve hayvan dostları öğrencilerle buluştu.

Güçlü Anadolu, ”Bütüne etki, yerel etki yaratmaktan geçer”. Ortak bir ses ve ortak bir güç oluşturmak adına yerel gazeteleri ziyaret ederek dayanışma örneği gösteren Sanayi Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ümit Uçar, bütünde etki yaratmanın yerelde etki yaratmaktan geçtiğini söyledi.

İlksayfa gazetesi, ”Zorlu yaşam”. Mamak Köstence’deki gecekondu sakinlerinin yaşam koşulları kışın bastırmasıyla iyice ağırlaştı. Yaşlı eşi ve hasta oğluyla yaşadığı yarı yıkık gecekondunun şebeke hattı soğuktan donan Zeynep Teyze, ihtiyaçlarını taşıma suyla karşılamaya çalışıyor.

Polatlı’nın Sesi gazetesi İstiklal, ”Tecrübe ile gençler buluştu”. Huzurevinde kalan 20 kişi dün Polatlı Zafer Ortaokuluna gelerek genç öğrencilerle buluştu. Kahvaltı ile başlayan program dersliklerde gençlik ve deneyim buluşması ile devam etti. Program hediyeleşmenin ardından sona erdi.

Polatlı Postası

Polatlı Postası, ”Temel gıda ürünlerinde KDV yüzde 1’e düşmeli!”. Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu ve Polatlı Pazarcılar Odası Başkanı Ali Karaca, Ticaret Bakanlığı ve TESK nezdinde yaptığı temaslarda yurt genelinde tüm esnaf ve vatandaşları ilgilendirecek önemli bir teklife imza attı.

Sonsöz gazetesi, ”Ankapark kepenk kapattı”. Ankara’nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ”Ankara’ya yılda 10 milyon turist getirecek” dediği ve milyarlarca lira harcayarak yaptırdığı Ankapark’ın kapısına kilit vuruldu.

Şereflikoçhisar Çengel gazetesi, ”CHP Gençlik Kolları Başkanlığına Can Karacan seçildi”. Cumhuriyet Halk Partisi, İlçe Gençlik Kolları Kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde başkanlığa Can Karacan getirildi.

Ticari Hayat gazetesi, ”Sağlık personeli ve uçuş mürettebatı taburcu edildi”. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı’nda düzenlenen dokuzuncu Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından Koronavirüs ile ilgili son gelişmelere ilişkin basın açıklaması yapıldı.

Tuzgölü Haber gazetesi, ”İmar planı yenileniyor”. İlçemizin kanayan yarası durumuna gelen ve bir türlü çözüm yolu bulunamayan İmar Planında yenileme çalışmaları başladı. İmar planındaki yenileme çalışmalarının yapılması halinde imar olayında birçok yenilik yapılacak.

12 Şubat Ankara Gazete özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.