Dolar 32,5650
Euro 34,9596
Altın 2.447,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Tıraşsız Saç Ekimi Hakkında Her Şey – Doktor Murat Konakçı Anlatıyor!

Saç dökülmesi veya seyrek saç yapısına sahip erkekler ve kadınlar tarafından oldukça tercih edilen işlemlerden biri olan saç ekiminde benzersiz bir yöntem damgasını vuruyor. Önceki zamanlarda saç ekimi için kafa derisi üzerindeki bütün saçların tıraş edilmesi gerekliyken, teknolojinin ilerlemesi ile birlikte saç ekimi için kafa derisinin traş edilmesi tamamen tarih oluyor. Saç problemi yaşayan bireylerin yöneldiği yöntemlerden biri olan tıraşsız saç ekimi için Dr. Murat Konakçı gerekli bilgileri sağlamak adına görüşme gerçekleştirdik. Zen Poliklinik bünyesinde çalışmalarına devam eden Anestezi Uzmanı Dr. Murat Konakçı, tıraşsız saç ekimi hakkında her şeyi sizler için anlattı.

Başlıklar

Saç Ekimi Gerçekleştirirken Sosyal Hayattan Kopmaya Son

Tıraşsız saç ekimi, saç dökülmesi yaşayan bireyler için hayat kurtarıcı bir yöntem haline gelmiştir. Önceki zamanlarda saç ekimi gerçekleştirmek için tamamen tıraş edilen kafa derisi sebebiyle bireyler sosyal hayatın aksamasından dolayı endişe duymaktalardı. Zen Poliklinik’te gerçekleştirdiğim tıraşsız saç ekimi yöntemi ile bu endişeye son vererek başarılı bir şekilde saç ekimini garanti edebilirim. Tıraşsız saç ekimi yöntemi ile hastalarım hem istedikleri saç yoğunluğuna ve görünümüne sahip oluyor hem de bu süreç içerisinde saç ekimi yaptırdığı fark edilmiyor. Sosyal yaşam içerisinde saç ekimi gerçekleştirilmesinin anlaşılması konusunda büyük endişe duyan bireyler için tıraşsız saç ekimi yöntemini tavsiye ediyorum.

Gür ve Dolgun Saçlara Kavuşmak Mümkün!

Bireylerin özgüvenini azaltan ve bireylerde stil kaybına sebep olan saç seyrekliğinin en rahat çözümlerinden biri olan traşsız saç ekimi ile bireylerde dolgun ve gür saçların oluşması mümkün. Her yaşta ve her cinsiyette bireyler için uygun olabilen tıraşsız saç ekimi işlemi ile hayal edilen stilde ve görünümde saçlara sahip olmak artık hayal olmaktan çıktı. Belirli aşamaların gerçekleştirilmesi ile tamamlanan bu işlem, iyileşme süreci sonrasında hayal edilen saç yapısı ve görünümü ortaya çıkmaktadır. Tıraşsız saç ekimi için gerçekleştirdiğimiz aşamaları şu şekilde sıralamak mümkündür:

 

  • İşlem öncesi kontrol ve muayene

Tıraşsız saç ekimi öncesinde hastamızı kliniğimize davet ediyoruz ve ilk muayeneyi gerçekleştiriyoruz. Bu muayene sırasında hastamızın saç yapısına ve saç seyrekliğine göre tıraşsız saç ekimi için yöntem belirliyoruz. Buna ek olarak bu kontrol sırasında saç çizgisini oluşturmaktayız ve saç ekiminin gerçekleşeceği bölge için yeterli greft sayısını belirlemekteyiz.

  • Hastamızın işleme hazırlanması

Bu aşamada hastamıza lokal anestezi uygulaması gerçekleştirmekteyiz. Bu sayede işlem sırasında hastamız acı hissetmemektedir. Donör bölge olarak belirlenen ense bölgesinden gereken sayıda greftleri toplayarak saç ekimine hazırlıyoruz.

  • Uygun şekilde toplanan greftlerin belirlenen bölgelere ekiminin gerçekleşmesi

Toplanan greftlerin belirlenen bölgeye yerleştirilmesi için DHI yöntemi kullanılmaktadır. Ekim aşamasından hemen önce bir solüsyon içerisinde bekletilen greftler DHI yönteminde kullanılan kalem ile belirlenen bölgeye ekilmektedir. Kanal açma ve ekim işleminin aynı anda özel bir kalemle yapıldığı bu işlem ile saç ekimini tamamlıyoruz.

İyileşme Sürecinde Gerekli Dikkati ve Özeni Göstermek Şart!

Tıraşsız saç ekimini gerçekleştirdikten hemen sonra hem bizim hem de hastamızın dikkat etmesi gereken önemli noktalar bulunmaktadır. İşlemi gerçekleştirdikten hemen sonra hastamıza gerekli bilgileri veriyoruz ve hastamızı dinlenmesi için geri gönderiyoruz. İyileşme süreci boyunca hastamıza gerekli desteği sağlayarak en garanti sonucu elde etmek için çalışıyoruz. Hastamızın kafa derisine darbe almaması, çok sıcak ortamlarda bulunmaması ve kafa derisini kaşımaması gerekmektedir. Verilen talimatlara özen gösteren hastalarımızın garanti sonuçları elde ettiğini söyleyebilirim. Zen Poliklinik’te en kusursuz şekilde gerçekleştirdiğimiz tıraşsız saç ekimi ile hayalindeki saç görünümüne kavuşmak herkes için mümkün.

Dr.Murat Konakçı

Medikal Estetik Hekimi

https://zenpoliklinik.com/tr

(0216) 212 07 47

Facebook: @zenpoliklinik

Instagram: @zenpoliklinik

YouTube: ZenPoliklinik

Google Maps: ZenPoliklinik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522