Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Zen Pırlanta erkeklerinde ilk tercihi

 

 

Genel anlamda Türkiye’de ve dünyada özellikle pırlanta aksesuarların kadınlar tarafından daha çok tercih edildiğine dair genel bir kanı bulunur. Fakat yapılan araştırmalar kadınlar kadar erkeklerin de pırlanta ürünleri tercih ettiğini ve severek kullandıklarını ortaya koyar. Kurulduğu günden bu yana sadece kadınlara değil erkeklere özel ürünlerin piyasaya çıkmasına vesile olur. Ürün yelpazesi ve tasarımcılarının ufku oldukça geniş olan Zen Pırlanta bu anlamda başta kol düğmesi kalem iğne olmak üzere erkek bireylerin kullanmaktan büyük bir memnuniyet duyduğu pırlanta aksesuarları satışa sunar. Öte yandan kadınların da pırlanta kolye başta olmak üzere takmayın en çok sevdiği ürün çeşitlilikleri ürün kataloğu içerisinde mevcuttur.

Başlıklar

Zen Pırlanta çocukları da unutmadı

Öte yandan ürün kataloğu içerisinde sadece yetişkin bireyler için değil çocuklar için de birçok ürün bulunur. Özellikle doğumdan sonra hediye edilecek ürünler arasında pırlanta küpe modelleri çok büyük ilgi görür. Yine doğum sonrası annelere hediye edilebilecek en çok tercih edilen ürünler arasında baget kolye seçenekleri yer alır. Baget kolye seçenekleri başta olmak üzere tüm ürünlerini özellikle Türkiye’deki ve dünyadaki tasarım öncülerini dikkate alarak üretmeye gayret eder.

Zen Pırlanta güvenli ödeme seçenekleri ile internet platformlarında

zen pırlanta

Zen Pırlanta günümüz koşullarına ve dijital çağın gerekliliklerine doğru bir biçimde okuyarak e-ticaret sektöründe de faaliyet yürütür. Bu anlamda son derece etkin ve verimli bir web sitesini hayata geçiren Güvenli ödeme seçenekleri ile müşterilerine internet üzerinden de alışveriş deneyimi sunmaktadır. Bu alışveriş deneyimini sunarken müşterilerin özellikle kişisel verilerini saklı tutar ve güvenle alışveriş yapmalarını sağlar. Zen Pırlanta yaptığı araştırmalar neticesinde pırlanta sektöründe başta kadınların zevklerine ve tasarım eğilimlerine göre üretim yapmaya gayret gösterir. Firma internet sitesi ve satış ofisleri üzerinden müşterilerinin daha uygun fiyatlarla pırlanta ürünleri erişmesi için periyodik olarak birçok kampanyada düzenlemektedir. Çünkü Zen Pırlanta ticari hayatını sürdürürken aynı zamanda pırlanta gibi muhteşem bir ürüne her kadının sahip olmasını hayal etmektedir.

 

 

 

 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522