Şok Gazetesi Manşeti
Günlük Şok gazetesi manşeti okumak için doğru adrestesiniz. Her sabah 08.00’den itibaren günün gazete manşetini okuyabilirsiniz.
Keyifli okumalar.
Başlıklar
28 Eylül 2023
Şok Gazetesi Manşeti Hakkında
Şok gazetesi TR, 9 Ocak 2002 tarihinde Dinç Bilgin tarafından kurulup kısa süre sonra Turgay Ciner’e satılmış 4 Nisan 2004 tarihinden beri ABC Medya bünyesinde yayın hayatına devam etmektedir. “Bağımsızdır halkı tutar” sloganıyla yayın hayatına devam eden gazetenin Genel Yayın Yönetmenliğini ise Kaan Özbek yapmaktadır.
Gazete, internet sitesinde ”Haberler, Güncel, Siyaset, Magazin, Spor, Güzel Kadınlar, Hayatın İçinden, Cinsel Yaşam” kategorilerde yayın yapmaktadır.
Şok gazetesi başlıkları magazin güzel ünlü mankenler foto galerileri, güzel fenomenler ve instagram pozları günlük basımı gibi tüm seçenekleri barındırmaktadır. En çok okunan gazetelerden Sözcü gazetesi sayfasına da bakabilirsiniz.
Şok Gazetesi Yazarları
Sadık Aslan
Konya İnanç
Neslihan Yıldız
Ferhan Tezcan
Erkan Özmen
Serkan Bayar
Özcan Oal
Tümer Dede
Şok Gazetesi Manşeti Künye Bilgileri
Sahibi Mustafa Küçük
Genel Müdür Orhan Duman
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tugay Kutlu
Görsel Koordinatör Şaban Yılmaz
Haber Müdürü Canan Yerkaz
Ekonomi Servisi Elif Kızılçay
Sağlık Servisi Neslihan Yıldız
şok gazetesi manşeti oku
Gazeteler Şok
Şok gazetesi ülkemizde yayın yapan ulusal gazetelerden biridir. Günlük yayın yapmanın yanı sıra gazete, sanatçılar, şarkıcılar, fenomenler, mankenler gibi ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarını takip ederek ünlülerin paylaştıkları fotoğrafları yayınlamaktadır. Gazete, manşette ise ülkemizde meydana gelen güncel konuları işlemekte toplumsal olaylara karşı hassasiyet göstermektedir. Gazete, sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirleri değil tüm illerdeki önemli olayları gazetesine taşımaktadır. Toplumsal olayların yanı sıra Spor haberleri de paylaşmakta Süper lig, birinci lig, Avrupa ligleri, at yarışları, futbol, voleybol ve basketbol haberlerine de yer vermektedir.