Dolar 32,3099
Euro 34,8079
Altın 2.403,72
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Burun Estetiği Yöntemleri – Dr. Ozan Balık

Kişiler istedikleri burun yapısına burun estetiği tedavisi ile kavuşabilirler. Kişilerin gündelik hayatta burun yapısının bozuk olması Kişinin psikolojisini son derece olumsuz etkiler. Kişilerin burnunda bulunan kemik eğrilikleri ve et sorunu kişinin görünümünü oldukça kötü etkilerken kişinin kendine olan benlik saygısı kaybolur.  Sosyal yaşantısında burun sorunu kişiyi istemediği şekillerde etkilerken en son çare olarak estetik tedavisine ihtiyaç duyarlar. 

Burun estetigi yontemleri

Başlıklar

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetik tedavisi burnunda et kıkırdak kemik bulunan kimseler için veya buru yüz durumuna göre küçük ya da büyük kalan kişilere uygulanabilir. Kemerli burunlar içinde tercih edilen bu tedavi etkili sonuçları beraberinde getirir. Kişinin nefes almasını etkileyen bu sorunlar yeterli nefes alınmaması ile birlikte kişinin akciğerinde sertleşmeye neden olur. Bununla birlikte kişinin kendini yorgun ve halsiz hissetmesine neden olan bu sorun uygulanan estetik tedavisi ile önlenebilir. 

Burun Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Uygulanan burun estetik işlemi iki farklı şekilde belirlenir. Bu iki tedavide burun yapısı bozuk olan kişide etkin sonuçlar göstermeye katkıda bulunur. Açık ve kapalı burun Ameliyatı olarak ikiye ayrılan işlemde açık ameliyat daha ileri seviyede bulunan kemik ağrıları ve burun ucu sorunları için tercih edilen açık ameliyat burun estetiği tedavisinde kişinin burun içinde bulunan dokuların ve kıkırdakların görünümü son derece muhtemeldir. 

Bir diğer yöntem olan kapalı burun ameliyatı ise izsiz bir tedavi olduğundan tercih edilir. Burun içine kesiler atılarak yapılan kapalı burun ameliyatı genel anestezi altında uygulanabilir. Burnu düzeltmek ve kemik yapılarını düzene sokmak için tercih edilen kapalı ameliyat işlemi iki veya üç saat gibi bir süre zarfında uygulanır. Kapalı burun ameliyatında oluşabilecek yaralar ve şişlikler en az seviyeye indirilir. 

Ameliyat Kimlere Uygulanır?

Burun yapısı eğri ve kemerli olan bununla birlikte burun içinde et kıkırdak bulunan kimselere bu işlem uygulanır. Kişiye uygulanma nedenine göre de ameliyat fiyatları değişiklik gösterir. 

Burun Estetiği Ameliyatı Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Burun estetik ameliyat işlemi olacak kişilerin dikkat etmesi gereken bir takım kurallar vardır. Kişiler bunlara dikkat ederek çok daha sağlıklı tedavi ve iyileşme dönemi geçirebilirler. Kişiler burun estetik ameliyat öncesi mutlaka sigara ve alkol kullanımını en aza indirmelidir.

 Bunun nedeni ise sigaranın vücutta bulunan oksijen miktarını en az seviyeye indirmesidir. Bununla birlikte doktor tavsiye ve kurallarına son derece dikkat edilmesi gerekir. Bununla birlikte kişiler işlem öncesi burun estetiği fiyatları konusunda detaylı bir araştırma içerisine girmelidir. 

 Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Burun estetik tedavisi sonrası kişilerin dikkat etmesi gereken en temel konu doktor kuralları ve tavsiyesine dikkat etmesi gerekir. Doktorun verdiği ilaçlar en doğru ve düzgün bir şekilde kullanılması gerekir.  

Burun Estetiği Fiyatları 2021 

Tedavi olmak isteyen kişilerin merak ettiği bir diğer konu ise fiyattır. Kişiler fiyattan önce mutlaka tecrübeli ve deneyimli doktor adayı araştırması içine girmelidir. İyi bir doktor iyi bir tedavi olup aksi takdirde kişinin sağlığı olumsuz etkilenebilir. İstenilen özelliklere sahip doktor adayı bulunduktan sonra kişiler en uygun fiyat garantisi ve kaliteli hizmet sunanı tercih etmelidir. Böylelikle hem sağlığı ve tedavisi olumlu yönde ilerleyip hem de bunu en uygun fiyata getirmiş olur. Bununla birlikte burun estetiği fiyatları konusunu etkileyen bir diğer faktör ise kişinin tercih etmiş olduğu klinik tercihi tedavi yöntemi ve seans işlemidir.

https://www.ozanbalik.com/burun-estetigi/ hakkında bilgi için tıklayın.

 

 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.