Dolar 32,4730
Euro 34,9255
Altın 2.435,25
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Ortak Davamız Filistin

Başlıklar

Ortak Davamız Filistin

Türkiye, Ortak Davamız Filistin. Türkiye Pakistan ve Tunus bugün Gazze’deki trajediyi ele alacak olan BM zirvesinde Filistin’in hakkını savunacak. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Volkan Bozkır’ın başkanlık edeceği BM Genel Kurulunda Filistin’in dramını ve Kudüs için üçlü yönetim teklifini anlatacak. Zirve öncesi Ankara’ya uğrayan Pakistan Dışişleri Başkanı Şah Mahmut Kureyşi ile Filistin ve Tunus Dışişleri Bakanları, Çavuşoğlu ile birlikte New York’a uçtu.

Coşkuyla Kutladık

TürkGün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta büyük bir coşku ile kutlandı. Bize 102 yıl önce attığı ilk adımla bağımsız bir ülke bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle andık. Resmi kutlamalar salgınla mücadele kapsamında az sayıda katılımla yapılırken, vatandaşlar çeşitli etkinliklerle bayram coşkusunu yaşadı. Kimileri su altında, kimileri dağlarda, gökyüzünde, kimileri de sokaklarda Büyük Önder Atatürk ve şanlı bayrağımızı dalgalandırdı. milyonlarca kişi akşam saat 19.19’da ellerinde bayraklarla evlerinin balkonlarına çıkarak hep birlikte İstiklal Marşı’nı söyledi.

Fuhuş yap kriz paramızı bulalım

Şok, Kendisini uyuşturucuya alıştıran kocası tarafından, ”Erkeklerle birlikte ol, akşama krizlik paramızı bulalım” denilerek fuhşa ve hırsızlığa zorlanan çaresiz kadın, bu meretten kurtulup 2 çocuğuna kavuşmak istiyor. ‘Kurtarın beni’ Uyuşturucu belasından kurtulmak istediğini söyleyen Ceyda K, ”hamileyken de uyuşturucu kullanıyordum. Çocuğum yanımızda yürümeye çalışırken, biz diğer tarafta eşimle uyuşturucu kullanıyorduk. Çok zor günlerdi. Artık bunu yaşamak istemiyorum. bıktım. Artık son noktaya geldim. Kurtulmak istiyorum ” dedi.

19 yıldır bağırsaklarda ne çok pislik birikmiş!

Sözcü, Ergenekon operasyonları için ”Türkiye bağırsaklarını temizliyor” diyorlardı. Şimdi Özgür Özel, siyaset-mafya-medya ilişkileri için aynı şeyi söylüyor… CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Sedat Peker’in videolarla dile getirdiği iddialarla ilgili şunları söyledi: ”Ergenekon, Balyoz sürecinde yurtsever subaylar tasfiye edilip FETÖ’ye darbe zemini hazırlanırken ”Türkiye bağırsaklarınızı temizliyor’ denmişti.

İlk dokunuş

Posta, Eskişehir’de 7 aylık hamileyken COVID olan Zeliha Hısım entübe edildi. Hayati tehlikesi belirince sezeryanla bebeği alındı. Yoğun bakımdaki Zeliha Hanım’dan ümit kesilmişti ki, mucizevi şekilde virüsü yendi. Taburcu edilirken Ayşe adını verdikleri bebeğini ilk kez kuvözde görüp dokundu.

Filistin ATA’yı örnek almalı 

Milliyet, CHP lideri Kılıçdaroğlu, dünyanın dört bir yanından 200 gençle video konferansla buluştu. Bosnalı bir genç ”Zoom üzerinden Türkçe öğrenmek istiyoruz” talebinde bulunurken, Filistinli Yusuf da Kılıçdaroğlu’ndan Atatürk’ün Nutuk’unu istedi. Kılıçdaroğlu, işgal altındaki Filistinlilere Atatürk’ün mücadelesini örnek verdi.

”Devlet, adil olduğu sürece güçlüdür”

Milli Gazete, Gündemde geniş yer tutan Sedat Peker’in iddiaları ile ilgili de konuşan Karamanoğulları, ”Türkiye’den firar etmiş bir kişi bir takım açıklamalarda bulunuyor. Ancak bir tane bile savcı bunu görmüyor. Çünkü iktidar yetkilileri bu işin içinde” dedi. Karamanoğulları, ”Hiç kimse unutmasın, devlet adil olduğu sürece güçlüdür. Hükümet adamları kanun çerçevesinde kaldıkları zaman itibar görürler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522