Dolar 32,3607
Euro 34,7711
Altın 2.402,02
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Dekoratif Yolluk Modelleri

Modern, otantik, renk geçişli, çizgili, düz ve desenli modellerle tasarlanan dekoratif yolluk çeşitleri; hafif yapıları sayesinde rahat kullanım konforu sunan ince halılardır. Farklı ölçüler ve şık modellerle üretilen yolluk seçeneklerini koridor, mutfak, yatak odası, hol, balkon ve banyo gibi yaşam alanlarınızda kullanarak evinize renk katabilirsiniz. Çoğunlukla koridorlar için tercih edilen yollukların oval, kare ve yuvarlak formlu modelleri, tüm yaşam alanları için uygundur. Dekoratif halı formunda tasarlanan kaymaz tabanlı, hafif ve ince yapılı yolluk modelleri hem evinizde hem de ofisinizde keyifle kullanılabilir.

dekoratif yolluk

Başlıklar

Dekoratif Yolluk Modelleri

Canlı ve pastel renk seçenekleriyle üretilen yolluklar farklı tarzlara hitap eden modellere sahiptir. 300 x150 cm gibi ölçülerle üretilen dikdörtgen formlu uzun ürünler, koridor kullanımı için idealdir. Yuvarlak, oval ve kare formlu modeller ise banyo, mutfak, giriş, kapı önü, yatak odası ve oturma odası gibi yaşam alanlarında kullanılır. Farklı malzemelerden üretilen dekoratif yolluk modelleri ile yaşam alanlarınıza yeni bir tarz kazandırabilirsiniz. Anadolu’nun el dokuması halı ve kilim desenleriyle tasarlanan yolluk seçenekleri, ev ve ofis dekorasyonunuza otantik bir dokunuş yapmanızı sağlar. Canlı renklerle tasarlanan geometrik desenli yolluk seçeneklerini ya da pelüş yolluk modellerini tüm odalarınızda kullanabilirsiniz. Modern tasarımlı ve kaymaz tabanlı küçük yolluk modellerini ise banyo ve mutfaklarınızda değerlendirebilirsiniz. Çamaşır makinesinde yıkanabilen, dökülme yapmayan, ince yapılı ve kaymaz tabanlı yolluklar, tüm zeminlerde güvenle kullanacağınız ürünlerdir.

Hafif Yapılı ve Rahat Kullanımlı Yolluk Seçenekleri

Farklı dekorasyon tarzlarına kolayca uyum sağlayan hafif yapılı yolluk modelleri ev dışında ofis, restoran, kafe ve mağaza gibi iş yerlerinde de keyifle kullanılan ürünlerdir. İşlevsel ölçülerle üretilen yolluk çeşitleri, küçük yaşam alanları için mükemmel çözümler sunarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Tüy dökmeyen, kolayca yıkanabilen antibakteriyel ve antialerjik ürün seçenekleri, sizin ve çocuğunuzun yatak odası için ideal bir seçim olabilir. Çocuk odası, banyo, mutfak ve koridor kullanımı için tercih edeceğiniz ürünleri, kaymaz tabanlı modeller arasından seçmeniz önemlidir. Kaymayan ürünler, koşturarak oyun oynayan küçük çocuğunuzu olası kazalara karşı korur ve onun güvende olmasına yardımcı olur. Banyo, mutfak ve balkon gibi ıslak zeminler için de kaymaz tabanlı yolluk modellerini kullanmak doğru bir seçimdir. Kaymaz tabanlı yolluk ve halı çeşitleri sadece çocukların değil, yaş almış bireylerin bulunduğu evler için de en doğru tercihtir. Elektrikli süpürgeyle kolayca süpürülen ve çamaşır makinesinde yıkanabilen ürün modellerini tercih ederek zeminlerinizi yıpranmalara karşı koruyabilirsiniz.

Yolluk Çeşitleri ve Kullanım Alanları

Farklı iplik, ebat, desen ve renk seçenekleriyle üretilen yolluk çeşitleri modern, klasik, otantik modeller sunarak tüm dekorasyon tarzlarına uyum sağlar. Yünlü, pamuklu, sentetik ipliklerle üretildikleri gibi hasır ve bambu gibi malzemelerle de tasarlanan ürünleri, ihtiyaçlarınız doğrultusunda değerlendirebilirsiniz. Onlarca renk, desen ve tasarım seçeneği sunan makine dokuması ürünler, uygun yolluk fiyatları sayesinde en çok tercih edilen ürünlerdir. Kilim olarak üretilen el dokuması modeller ise el emeği ve göz nuru olduğu için daha farklı fiyatlar sunar. Küçük, orta, büyük ebatlı olarak tasarlanan yolluk çeşitleri, dar ve küçük alanların dekorasyonu için işlevsel çözümler sunmayı başarır. Halı yerleştirilemeyen zeminlerinizi korumak ve bu alanlara estetik bir görünüm kazandırmak istiyorsanız estetik tasarımlı yolluk çeşitlerinden yardım alabilirsiniz. Mutfak tezgâhı, kapı, duş kabini ve lavabo önü kullanımına uygun formlarda tasarlanan ürünler, sundukları desen, renk ve tasarım özellikleriyle dikkat çeker. Zarif tasarımlı yolluk modelleri ise geniş yaşam alanları için ideal bir tamamlayıcı ürün olmayı başarır.

Yolluk Kullanım Önerileri

Farklı zevklere hitap eden yolluk çeşitleri çok amaçlı kullanım imkânı sunan ürünlerdir. Uzun, kısa, kare, yuvarlak ve oval modellerini yaşam alanlarınızda değerlendirerek yeni tarzlar deneyebilirsiniz. Şık tasarımlarıyla göz dolduran yolluk çeşitlerini hayal gücünüzden destek alarak dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İşte size birkaç öneri:

  • Koridorlarınızda sıcak, sıra dışı ve doğal bir hava yaratmak istiyorsanız jüt yolluk modelleri tam size göre.
  • Yazlık, çiftlik ve göl evi gibi doğayla iç içe olduğunuz yaşam alanları için de jüt halı ve yolluk modellerinden yardım alabilirsiniz.
  • Çalışma odası, ofis ya da mutfak gibi alanlarda kilim tipi yolluklar tercih ederek otantik bir atmosfer oluşturabilirsiniz.
  • Kaymaz tabanlı uzun yollukları koridorlarda, küçük ebatlı ürünleri ise yatak odalarında kullanabilirsiniz.
  • Modern tarza sahip yaşam alanlarınız için çizgili, geometrik ve soyut desenli ürünler iyi bir tercih olabilir.
  • Pastel renklerde üretilen çiçek desenli modeller, yaşam alanlarınıza aydınlık ve ferah bir görünüm kazandırır.
  • Eğlenceli figürlerle tasarlanan antibakteriyel yolluk modelleri çocuk odaları için idealdir.
  • Kesme yolluk modellerini tercih ederek ihtiyaç duyduğunuz ebatlarda yolluk satın alma fırsatına sahip olabilirsiniz.
  • Mutfak ve banyo gibi çabuk kirlenen zeminlerde leke tutmayan akrilik malzemeli yollukları kullanabilirsiniz.

Zevkinize, ihtiyacınıza, dekorasyon tarzınıza ve kullanım amacınıza uygun dekoratif yolluk modellerini Apex Halı’da bulabilirsiniz. Ev, ofis ve iş yeri kullanımına hitap eden estetik tasarımlı ürün modellerini inceleyerek ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522