Dolar 32,3402
Euro 35,1978
Altın 2.247,26
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 9°C
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 13°C

Tesettür Abiye Elbise 

Abiye elbiseler kullanım itibari ile davetler veya özel zamanlar için çokça tercih edilmektedir. Şık ve göz alıcı tasarımlar ile davetlerinizde oldukça şık kombinler oluşturabilirsiniz. Bunun için tesettür abiye modellerinin yer aldığı modaselvim.com internet adresini mutlaka ziyaret etmelisiniz. 

Başlıklar

 Tesettür Abiye Elbise Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 Öncelikle beden ölçülerinize göre en doğru seçimi yapmaya özen göstermelisiniz. Farklı kumaş seçenekleri ile birçok kapalı abiye modeli mevcuttur. Renk seçimi yaparken de isterseniz sezonun moda renkleri isterseniz de tamamen kendi zevkleriniz doğrultusunda seçimler yapabilirsiniz. Doğru parçaları bir araya getirerek her halükârda şık bir görüntü elde etmeniz mümkündür. Birbirinden farklı pek çok abiye modeli için modaselvim.com adresini ziyaret ediniz.

 
Tesettür Davet Elbisesi Kombin Önerileri

 Sadelikten yana seçimler yapmak isteyenler için nakışlı abiye modelleri oldukça uygun bir seçim olacaktır. Sadeliğin ortasında hafif bir ışıltı ile davetlerde hem sadeliğinizi korumuş olacak hem de şık bir görüntü elde etmiş olacaksınız. Dilerseniz kombininizi biraz daha hareketli hale getirmek için ayakkabı seçiminizde taşlı modeller tercih edebilirsiniz. Burada en önemli unsurlardan birisi de başörtüsü seçimidir. Abiye tesettür davet elbisesi kombinlerinde genellikle elbise ile birebir uyuşan düz bir başörtüsü tercih edilmesi önerilmektedir. Renk karmaşası ve bol desenlerden kaçınılmalıdır. 

 Biraz daha hareketli örneğin payetli modellerden yana bir abiye tercih etmek isterseniz eğer, ayakkabı ve aksesuar seçimlerinizi ona göre sade modellerden yana tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Sezonun gözde renklerinden; mor, yeşil tonlarında abiye seçimleri yaparak sezona ayak uydurabilir ya da siyahtan vazgeçmeyerek her zaman asilliği temsil edebilirsiniz. Ayakkabı seçimi yaparken ise düz modeller tercih ettiğinizde daha şık bir kombin elde etmiş olacaksınız. Abiye modelleri için modaselvim.com internet adresini ziyaret etmeyi unutmayınız.


Tesettür Abiye Fiyatları Nelerdir?

 Fiyatlar her modeller için farklılıklar göstermektedir. Örneğin gipürlü modellerde fiyatlar daha yüksek iken, sade modellerde daha uygun fiyatlarda seçenekler mevcuttur. Genel olarak tesettür abiye fiyatları 159 Türk Lirası civarında başlayıp 300 Türk lirası ve üzerinde olabilmektedir. Fiyat ve daha ayrıntılı bilgiler için modaselvim.com adresine göz atabilirsiniz. 

 

 

 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522