Dolar 32,5476
Euro 34,9203
Altın 2.442,27
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 17°C

28 Şubat Cuma Ankara Gazete Özetleri

28 Şubat 2020 Cuma Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

28 Şubat Cuma Ankara Gazete Özetleri

28 Şubat Cuma Ankara Gazete Özetleri 24 Saat gazetesi

28 Şubat cuma Ankara gazete özetleri  ”Suudi Arabistan umre ziyaretlerini askıya aldı”. Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, ”Sağlık otoritelerinin tavsiyesi ve virüsün yayılmasının önlenmesi amacıyla alınan koruyucu tedbirler kapsamında, umre ya da Mescid-i Nebeviyi ziyareti için Suudi Arabistan’a girişlerin geçici olarak askıya alınmasına karar verilmişti.” denildi.

Anadolu gazetesi, ”Ankara sanayicisinin ara mal tedariğine çare bulunmalı”. ORSİAD Başkanı Levent Çamur, Ankara’nın en fazla ithalat ve ihracat yaptığı ülkelerden birinin Çin olduğunu belirterek, ”Virüs nedeniyle Çin’de yaşanan tedarik sıkıntısından da en fazla yine biz etkileneceğiz. Şimdiden alternatif aramak zorundayız” dedi.

Başkent gazetesi, ”Karşıdan karşıya geçemedi”. Ankara’da yolun karşısına geçmeye çalışan 15 yaşındaki genç, hızla gelen aracın çarpmasıyla hayatını kaybetti. Yaşanan kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. 28 Şubat cuma Ankara gazete özetleri.

Dua Tepe gazetesi, ”Polatlı’da eczanelerde maske yok satıyor”. Çin’de yaşanan ve daha sonra dünyayı adeta tehdit eden Corona Virüsü İran’da ortaya çıkması ve en son Ankara’da Esenboğa havaalanında yolcuların corona şüphesiyle karantinaya alınmasıyla Polatlı’da da vatandaşlar tedbir amaçlı maske almak için eczanelere koştu.

Gazete Ayrıntı

”Mehmetçikten ”Polatlı’ya” mektup var”. Öğrencilerin moral mektuplarına Mehmetçikten cevap geldi. Polatlı’dan bazı öğrenciler tarafından Barış Pınarı Harekatına destek ve moral amacı ile yazılan mektuplara Mehmetçikler karşılık vererek öğrencilere mektup gönderdiler.

Güçlü Anadolu gazetesi, ”Ulus gençleri bekliyor”. Ankara Ulus’ta bulunan Şehir Çarşısı, 7’den 70’e Başkentlilere hizmet vermeye devam ediyor. Ulus Şehir Çarşısı’nın Yönetim Kurulu üyesi Arzu Çöllü, Ulus’u eski canlılığına getirebilmek için harekete geçilmesi gerektiğini ifade ederek ”Bunu yeşil alanlarla, insanların oturup yemek yiyebileceği bir şeyler içebileceği mekanlarla, gençlere hitap eden yerlerle gerçekleştirebiliriz” dedi.

Hayman gazetesi, ”120 kadrolu öğretmen gelecek”. İlçemizdeki öğretmenlerin yetersizliği ve bu açığın sözleşmeli öğretmenler ile tamamlanması son bulacak. 120 kadrolu öğretmen gelecek ve bu öğretmenler en az 5 yıl ilçemizde kalacak.

”Devran; Odamız ilkleri başardı”. Haymana Ziraat Odası Başkanı Suat Devran’ın başkanlığındaki bir yılını kendisi ile bir röportaj yaparak değerlendirdik. Başkan Devran, hedeflerinin arasında Haymana çiftçisine yakışacak bir Ziraat Odası kazandırmak olduğunu söyledi.

İlksayfa gazetesi

”Devlete de zarar, millete de zarar”. Proje kapsamında 2004’te gecekonduları yıkılan vatandaşlar 16 yıldır yeni evlerine kavuşacakları günü beklerken, Büyükşehir bu ailelere bunca zamandır kira parası ödüyor. Tepecikliler, kentsel dönüşüm projesinin bir an önce yeniden başlanarak, tamamlanmasını istiyor.

Polatlı’nın Sesi İstiklal gazetesi, ”Gençali Mahallesinin su sorunu çözüme kavuştu”. İlçemiz Gençali Mahallesinin 6 yıldır devam eden su sorunu çözüldü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Polatlı Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından Yukarı Ömerler Mahallesi su deposundan Gençali Mahallesi su deposuna bağlantı yapılarak altı yıllık su sorunu çözülmüş oldu.

28 Şubat Cuma Ankara Gazete Özetleri Polatlı Postası gazetesi

”Tunçer müdürlerle bir araya geldi, eğitim masaya yatırıldı”. Okul müdürleri toplantısı Kaymakam Mahmut Nedir Tunçer’in Başkanlığında Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

28 Şubat Cuma İzmir Gazete Özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522