Dolar 32,2669
Euro 34,6747
Altın 2.400,68
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C

17 Şubat Ankara Gazete Özetleri

17 Şubat 2020 Pazartesi Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

17 Şubat Ankara Gazete Özetleri 24 Saat

24 Saat gazetesi, ”Gıda denetiminde seferberlik”. 17 Şubat Ankara gazete özetleri. Tarım ve Orman Bakanlığı, bugünden itibaren ülke genelinde 7 bin denetçiyle ürün bazlı gıda denetimi seferberliği başlatacak. İlçeler dahil 81 ilde gerçekleştirilecek denetimler ürün bazlı olacak. Denetimlerde, her gün bir ürüne odaklanılacak. Süt ve Süt ürünlerinden başlayacak denetimlerde, et ve et ürünleri gibi halkın en çok tükettiği ürünler öne çıkacak.

Anadolu gazetesi, ”Dernekler haksız rekabete yol açıyor”. Ankara Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, ”Başkent’te bazı derneklerin kahvehane gibi hizmet gösterdiğini, çay fiyatını düşük tutarak ve kağıt ve okey gibi oyunları oynatarak kendileriyle haksız rekabete girdiklerini, bu durumun kahveci esnafının kepenk kapatmasına yol açtığını” söyledi.

Başkent gazetesi, ”Perde ”ikinci bir şans” için açılacak”. İkinci bir şansın varlığını, tutkuyla harcayanların hikayesini ve vazgeçmemeyi anlatan ”İkinci Bölüm” adlı tiyatro oyunu, Ankara izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dua Tepe gazetesi, ”TOBB Fen Lisesi’nden önemli başarı”. Polatlı TOBB Fen Lisesi, Ankara’da düzenlenen okul sporları Bilek Güreşi Ankara Şampiyonasında önemli başarılara imza attı. Okulun beden eğitimi öğretmeni Özgür Yıldırım’ın antrenörlüğünde ki öğrenciler 3 birincilik ve 1 üçüncülükle Polatlı’ya döndü.

Gazete Ayrıntı, ”ADD Genel Kurulunu gerçekleştirdi”. Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi 14. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Polatlı Kent Konseyi binasında gerçekleşen toplantı, tek aday olan Hatice Hatipoğlu’nun tekrar başkan seçilmesiyle tamamlandı.

Güçlü Anadolu

Güçlü Anadolu gazetesi, ”İklim değişikliği masaya yatırıldı”. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ”Küresel İklim Değişikliğinin Ankara Üzerindeki Etkileri” konulu panele katıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen panel, Büyükşehir bürokratları ile akademisyenler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirdi. Başkan Yavaş, iklim değişikliğinin dünyada karşılaşılan en ciddi sorunlar arasında yer aldığına dikkat çekti.

İlksayfa gazetesi, ”Gençlerin gözdesi”. Başkent’te, yeni nesil ulaşım aracı olarak hizmet veren ”Martı” adındaki elektrikli scooterlar giderek yaygınlaşıyor. Yoğun trafikte hızlı, kolay ve keyifli yolculuk imkanı sunan tek kişilik araçlara özellikle gençler büyük ilgi gösteriyor.

Polatlı’nın Sesi İstiklal gazetesi, ”Polatlı yaşayan tarihini kaybetti”. Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı, Polatlının tarih araştırmacısı, yazar ve Polatlı Tarih ve Kültür Araştırmacıları Dernek üyesi İhsan Edip Doğan geçirdiği kalp krizi nedeniyle 78 yaşında yaşamını yitirdi.

Polatlı Postası, ”Miniklere trafik eğitimi verildi”. Trafik bilincini oluşturmak amacıyla anaokulu öğrencilerine trafikte uyulması gereken kurallar yapılmaması gereken hatalar sunum şeklinde slayt gösterisi izlenerek anlatıldı.

Sonsöz gazetesi, ”Migren tedavisinde çığır açan aşı Türkiye’ye geliyor”. Dünya Baş Ağrısı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Nöroloji, Algoloji ve Vasküler Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Uludüz, müjdeyi verdi. Migren hastalarının üç yıldır beklediği çığır açan tedavi, migren aşısı bir kaç ay içinde Türkiye’de kullanılmaya başlanacak.

Ticari Hayat gazetesi, ”Milli Radarda sona yaklaşıldı”. Türkiye’nin ilk sivil havacılık amaçlı yaklaşım radar sistemi Milli Gözetim Radarı, Gaziantep Havalimanı’na kuruldu, test aşamasının ardından hizmete başlayacak.

15 Şubat Ankara gazete özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.