Dolar 32,5709
Euro 34,9658
Altın 2.445,80
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

28 Şubat Cuma İzmir Gazete Özetleri

28 Şubat 2020 Cuma İzmir Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

28 Şubat Cuma İzmir Gazete Özetleri

28 Şubat Cuma İzmir Gazete Özetleri İzmir 9 Eylül gazetesi

28 Şubat cuma İzmir gazete özetleri, ”Halk market geliyor”. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ortaya koyduğu ‘Halk Marketler’ projesinin benzerini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Ankara, 4 bin 600 bakkalın içini ve dışını yenileyerek bayilik verirken, bu bakkalları zincir şekilde temel gıda ürünlerini ucuza satacak ‘Halk Market’lere dönüştürülüyor.

Aliağa Ekspres gazetesi, ”Resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu”. Aliağa Belediyesi ile Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen okullar arası ‘Temiz Çevre, Temiz Deniz, Temiz Doğa ile Daha Temiz Aliağa’ temalı resim yarışmasında birinci seçilen en iyi 36 resim Aliağa Belediyesi’nin temizlik araçlarına giydirildi.

Büyük Tire gazetesi, ”Ege Okçuluk Tire’de kurslara başladı”. Olimpik okçuluk eğitimlerinin verileceği Ege Okçuluk Kursları Tire’de başladı.

Büyük Torbalı gazetesi, ”Maliyet arttı kontenjanlar boş kaldı”. Torbalı’dan kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getirecek olanların sayısında artan maliyetler nedeniyle rekor bir azalma meydana geldi. Geçtiğimiz yıl 101 kişilik hac kotası belirlenirken, bu yıl ise şuana kadar sadece 27 kişi kayıt yaptırdı.

Ege telgraf gazetesi, ”Akıllı İzmir’e çok yakışır”. Ardı Ardına ”Akıllı projeleri” hayata geçiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda akıllı bilet uygulamasını entegre hizmetlerle Eylül’de devreye sokacak”.

”Üzüm konseyi kurmak şart” İzmir Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve Borsa Ajanı Mehmet Esmer, üzümde devlet desteğinin doğru zamanda yapıldığını, ancak politika belirleyecek bir kuruma ihtiyaç olduğunu söyledi.

28 Şubat cuma İzmir gazete özetleri Haber Ekspres gazetesi

”Artık kapıda kalmıyor”. Üretici ve ihracatçının iş birliği Türk üzümünü zirveye taşıdı. Son iki yılda ihraç fiyatı ton başına 600 dolar arttı, sağlıklı üretimle sınır kapısından geri dönen ürün miktarı da azaldı.

İlkses gazetesi, ”Aktarma yolu çile dolu”. İzmir’İn en önemli aktarma noktalarından biri olan Fahrettin Altay aktarma merkezinin eski yerinden 1 kilometre kadar uçağa taşınması vatandaşı zor duruma soktu. Vatandaşlar çözüm beklediklerini söyledi.

Ödemiş Kent gazetesi, ”Zafer ilkokulunda nostalji sergi”. Ödemiş Zafer ilkokulunda Geçmişten Günümüze adlı nostalji müze açıldı. Sergi açılışına Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Ödemiş İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Kaya, olmak üzere okul öğretmenleri ve öğrencileri katılım sağladılar.

Ticaret gazetesi

”Alsancak Bornova Sokağı yayaların oluyor”. İzmir Büyükşehir Belediyesi Alsancak’taki Bornova Sokağı’nı yayalaştırmaya karar verdi. Uygulama projesinden önce bölge sakinlerinin ve esnafın görüşleri alındı.

Yeni Bakış gazetesi, ”10 yıl sonra ilk adımlar”. Buca’da yüksekten düşmeye bağlı beyin kanaması sonucu yatağa bağlı yaşamak zorunda kalan Seyhan Gençer (25), annesinin de desteğiyle 10 yıl sonra yeniden ilk adımlarını atmaya başladı.

Yenigün gazetesi, ”Dalış üssü olacak”. Seferihisar’da dalış turizmi için batırılacak uçağında Kıbrıs harbinden kaldığı ortaya çıktı. Başkan İsmail Yetişkin, 2 tane de tank batıracaklarını söyledi.

”İzmir Mozzarellası dünyaya yayılacak”. İzmir Büyükşehir Belediyesi manda yetiştiriciliği canlandırmak için selçuk’ta dokuz kadın üreticiye 28 manda hibe etti.

İzmir Gazeteleri ve Haber siteleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522