Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Boğaziçi Diyaliz Merkezi

Başlıklar

Diyaliz Tedavisinin En Güvenilir Adresi

Diyaliz tedavisi, böbrek yetmezliği sorunu yaşayan bireylerin görmesi gereken bir tedavi olarak bilinmektedir. Tedavisinin sıklığı ve süresi bireyden bireye göre değişiklik göstermektedir. Bu yüzden en doğru süre ve tedavi sıklığına mutlaka bir uzman tarafından karar verilmesi gerekmektedir. Eğer sizler de böbrek rahatsızlığı yaşıyorsanız ve bunun için tedavi görmeniz gerekiyorsa kendiniz için mutlaka güvenilir ve iyi hizmet veren bir diyaliz merkezi bulmanız gerekir. Bir merkezin sizlere konforlu ve kaliteli hizmet vermesi oldukça önemlidir. Çünkü böbrek yetmezliği tedavisi bir süreç olarak karşımıza çıkar ve bu süreç kısa bir süreç değildir. Bu nedenle de tercih edilen diyaliz merkezinin önemi hiç küçümsenmeyecek kadar fazladır.

En İyi Diyaliz Tedavisi

Sizler de en iyi tedaviyi almak için bu alanda uzman olan hekim kadrosu ile tedavi süreci sunan bir merkez seçmelisiniz. Merkezimiz yıllardır alanında uzman, deneyimli ve profesyonel hekim kadrosuyla sizlere hizmet vermektedir. Aynı zamanda  tedavi merkezinin temiz olması ve devamlı olarak dezenfekte edilmesi de oldukça önemlidir. Özellikle son zamanlarda hayatımıza giren salgın nedeniyle dezenfeksiyon işlemleri çok daha önemli bir unsur haline gelmiş durumdadır. Sizler de salgın hastalık nedeniyle oldukça hassassanız Boğaziçi diyaliz merkezini tercih edebilirsiniz. Merkezimiz siz hastalarımız için en uygun şekilde konumlandırılmış havalandırma sistemleri ile hizmet vermektedir. Aynı zamanda merkezimiz devamlı olarak uzman ekipler tarafından dezenfekte edilmektedir. Üstelik çok fazla kalabalık olmayan merkezimiz sayesinde sizler de çok büyük kalabalıkların içine girmeden kendinize özel bir şekilde gönül rahatlığı ile tedavinize devam etme şansını elde edebilirsiniz. Merkezimiz özel bir kurum olmasına rağmen SGK ile anlaşması olduğu için siz hastalarına oldukça uygun fiyatlarla son derece kaliteli bir tedavi süreci yaşatmaktadır.

Boğaziçi Diyaliz Merkezi ile Konfor

Bizler Boğaziçi diyaliz merkezi ailesi olarak fiziksel iyileşmenin yanı sıra psikolojik olarak da sizleri rahatlamanın önemine inanıyoruz. Bu nedenle tedavi merkezimizde size özel olarak LCD TV ve Wifi ile hizmet veriyoruz. Böylece sizler de tedavinizi olurken bir yandan dilediğiniz TV programlarını izleyebilir ve internette dilediğiniz gibi dolaşabilirsiniz. Bunlar sayesinde psikolojik olarak kendinizi en iyi şekilde rahatlatma şansını elde edebilirsiniz. Sizlere özel olarak tahsis edilen yatağınızda dilediğiniz gibi uzanabilir ve kendinizi evinizde gibi hissetmenin tadını çıkarabilirsiniz. Hemen şimdi sizler de Boğaziçi Diyaliz Merkezi sitemizi ziyaret ederek bize ulaşabilirsiniz. Böylece sizler de merkezimizden tam istediğiniz gibi bir tedavi alabilirsiniz. Uzman hekim kadromuz tarafından düzenli olarak takip edilerek tedavinizden en yüksek verimi alma fırsatına hemen şimdi sahip olabilirsiniz. Merkezimiz siz hastalarımız için en iyi tercih olacaktır.

 

 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522