Dolar 32,4796
Euro 34,8400
Altın 2.451,45
BİST 9.870,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Cilt Işıltısını Baby Face Lazer ile Ortaya Koyun

İnsanların cilt yapısı her ne kadar genel olarak sağlıklı bir halde olsa da ortaya çıkan olumsuz durumlar tahmin edilenden daha erken zamanlarda kendini göstermeye başlamaktadır. Dolayısıyla istenildiği gibi parlak ve sağlıklı bir cilt görünümüne erişmek isteyen kişilerin ciltlerini dış etkenlere karşı koruması ve sağlıklı beslenmeleri her zaman önemlidir. Cilde ihtiyaç duyduklarının doğru şekilde verilmesi, arzu edilen görüntünün uzun süreler boyunca var olması konusunda büyük avantajları beraberinde getirecektir. Her ne kadar bilindik tarzdaki cilt bakım ürünleri ile cilt yapısı korunmaya çalışılsa da bu durum bir yere kadar etki etmektedir. Dolayısıyla daha etkili çözümleri elde etmek isteyenlerin bunun için profesyonel anlamda çözümlere ihtiyaçları bulunmaktadır. Baby Face lazer işlemi ise bu aşamada devreye girerek cilde istenilen ışıltıyı ve parlaklığı vermeyi başarmaktadır. 

Baby face lazer

 

Cildi Yenilemenin Profesyonel Yolu

Normalde cilt bakımı söz konusu olduğu zaman insanların büyük bir kısmının karşısına çıkan yöntemler etkili gibi görülse de gerçekte asla istenilen başarılı sonuçların tam olarak ortaya koyulmasını sağlamamaktadır. Bunun en büyük nedenlerinin başında ise ürünler ne kadar iyi olursa olsun fark etmez yalnızca cildin üst yüzeyine etki etmesi gelmektedir. Yani yapılacak olan çalışmalar neticesinde aslında sorunun olduğu bölgeye asla istenilen etki ortaya çıkartılmamış olacaktır. Baby Face lazer işlemi ise bilinen cilt bakım yöntemlerinin tam aksine oldukça etkili çalışmaları beraberinde getirmeyi başarmaktadır. 

 

Yapılacak olan Baby Face lazer işlemi sayesinde artık cilt tam anlamıyla arzu edilen parlak ve ışıltılı görünüme 10 ila 15 dakikalık süre içerisinde ulaşmayı başaracaktır. Bu işlem bünyesinde sadece ciddi anlamda yüksek oranlardaki etken maddeler cilt için kullanılmıyor. Bununla beraber yapılacak işlemler cildin alt katmanlarına nüfus ediyor. Bu sayede de işlem sonrasında ortaya çıkan sonuçlar tahmin edilenden çok daha etkili olmayı de başarmış oluyor. Baby Face lazer işlemleri esnasında thulium lazer kullanılmaktadır. Bu lazer ile beraber cildin alt kısmında dakikada 6000 adet mikro kanalın açılması sağlanmaktadır. Daha sonrasında ise açılmış olan bu kanallara özel olarak hazırlanılan ampuller tatbik edilmektedir. 

 

Baby face lazer

Birçok kişi Baby Face lazer işlemleri esnasında kullanılmakta olan ampullerin normalde cilt bakımlarında kullanılan ampuller ile aynı olduğu düşüncesine sahip oluyorlar. Gerçekte ise hazırlanılan bu ampuller tamamen ciltteki sorunların giderilmesi adına özel olarak hazırlanmaktadır. Ampullerin arzu edilen sonuçlara ulaşabilmesi için ilk aşamada ciltte ortaya çıkmış sorunların giderilmesi gerekmektedir. Çünkü sorunlar ne kadar iyi bir şekilde belirlenirse, elde edilecek olan sonuçlar da o denli başarılı olacaktır. Ciltte ortaya çıkmış sorunların giderilmesi adına gerekli ön araştırmaların yapılması ile beraber artık sıra doğru ampullerin seçilmesine gelecektir. İşlem için kullanılmakta olan maddeler kök hücre, resvetratrol, A ve C vitamini gibi cilt için oldukça önemli olan maddelerdir. 

 

Hazırlanmış olan bu özel ampullerin Baby Face lazer işlemi için açılmış mikro kanallara ulaştırılması ile beraber kısa bir süre içerisinde cildin parlaklığını geri kazanması ve onarılması sağlanmış olmaktadır. Bilindik tarzdaki cilt bakım işlemlerinin aksine çok daha etkili işlemlerin yapılmakta olan Baby Face lazer işlemi ile beraber pek çok farklı sorun ile alakalı istenilen çözümlerin elde edilmesi çok daha mümkün hale gelmiş olacaktır. Bu aşamada işlemlerini profesyonel olarak yaptırmak isteyen kişiler, www.babyfacelazer.com bünyesinde yer alan deneyimli kişiler ile iletişime geçtikleri takdirde arzu ettikleri sonuçlara ulaşmaları daha öncesinde olmadığı kadar hızlı olacaktır.

 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522