Dolar 32,2613
Euro 34,6813
Altın 2.403,99
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Dikkat yoksulluk derinleşiyor

Başlıklar

Gazete Özetleri Dikkat yoksulluk derinleşiyor

Evrensel Gazetesi Dikkat yoksulluk derinleşiyor. Birikmiş faturalar, ödenemeyen kiralar, büyüyen borçlar, işsizlik! Giderek derinleşen yoksulluk denizinde çaresizlik içinde tutunacak bir dal arayanlardan biri de Sibel: Dört aydır kiramı da ödeyemiyorum. Anneme gidip yemek yiyorum. Çok zoruma gidiyor. Biriken doğalgaz borcumuza ihbar geldi. Ne yapacağımızı bilmiyorum.

Korkusuz Gazetesi ”En pahalı yol”. Korkusuz Gazetesi Manşet. Amasya’nın yılan hikayesine dönen çevre yolu, dün törenle hizmete açıldı. 11.3 kilometrelik yol için kazma, Binali Yıldırım’ın Ulaştırma Bakanı olduğu 2005 yılında vuruldu. Yıllar içinde 8 bakan, 7 vali ve 6 da yüklenici firma değişti, ancak yol bir türlü bitmedi. Aradan tam 15 yıl geçtikten sonra nihayet yolun sonuna gelindi. Ancak yol çok pahalıya patladı. 1 milyar 267 milyon lira harcanan yolun 1 kilometresi 125 milyon liraya gelmiş oldu.

Akşam Gazetesi ”Dertleri varlığımız”. Gayeleri Ayasofya veya Doğu Akdeniz değil, bizatihi Türk milletinin bu coğrafyadaki varlığıdır. Ülkemizde karşı ne siyasetle ne akılla bağdaşan davranışlar sergileyenleri açıkça ikaz ediyoruz. Ödediğimiz bedelleri göze alıyorsanız, çıkın meydana.” Böyle bir niyetiniz yoksa bir an önce müzakere kanalını açın. Adil, akılcı, ahlaklı olan her türlü teklifi müzakereye hazırız.

Analiz Gazetesi

”Tav 11,4 milyon yolcuya hizmet verdi”. Dikkat yoksulluk derinleşiyor. TAV Havalimanları, yılın ilk yarısında 6,8 milyon iç hat ve 4,7 milyon dış hat olmak üzere toplam 11,4 milyon yolcuya hizmet verdi. Şirketin bu dönemdeki konsolide cirosu 141,9 milyon euro oldu. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sanı Şener, ”Bugün itibarıyla hizmet verdiğimiz havalimanlarının çoğu yeniden ticari yolcu trafiğine açıldı. Bu dönemde salgın öncesi açıkladığımız Almatı Havalimanları’nın satın alınması sürecini de tamamlamak üzereyiz” dedi.

Aydınlık Gazetesi ”Yargıdaki tarikata dikkat”. Aydınlık Gazetesi Manşet. MHP’ye yeni FETÖ tezgahları ve yargıdaki renkli FETÖ’cüler” başlıklı yazısıyla Uğur, ”Siz istediğimiz kadar 15 Temmuz sonrasında 4500 FETÖ’cü yargıç ve savcının tasfiye edildiğini söyleyin. İçerisi kaynıyor. Adamlar renklendikçe renkleniyor” dedi. Uğur, yüksek yargıda FETÖ soruştruması geçirmiş ya da şaibeli olduğu halde delil yetersizliğinden halen kurumda görev yapmakta olan isimler aday olduklarında 70-80 oy aldıklarına dikkat çekti, ”Bu oy verenler kim” diye sordu.

Cumhuriyet Gazetesi ”Dengeler PM’de sürprize hazırlanıyor”. Kurultayda bugün asıl yarışın yaşanacağı Parti Meclisi seçimi yapılacak. Dün kulislerde PM’nin büyük çoğunluğunun değişmesi yönünde irade ortaya koyan delegelerin üzerlerini çizeceklerini isimler konusunda pazarlık yaptıkları görüldü. Bazı delegeler, ”Önemli isimler sileceğiz” dedi.

Diriliş Postası Gazetesi Dikkat yoksulluk derinleşiyor

”Kurban Rabb’ine adanmışlıktır”. Dikkat yoksulluk derinleşiyor. Kulun Rabb’ine yakınlaşarak kurbiyet makamına çıktığı bu bayramı ümmetin birlik ve beraberliğine vesile kılmak, inanmış her bir yürek için ele geçmez bir fırsat sunuyor. İbrahimi ve İsmaili bur ruhla Yaradan’ın ipine sımsıkı teslim olmanın bütün inananları dünya imtihanında bir ve beraber kılacağı bu bayramda safları daha da sıkılaştırmalıyız. Bayramın bereketi açlık, yokluk ve hastalıkla imtihan olunan kardeşlerimize el uzatmakla daha da büyüyecek hiç şüphesiz.

Doğruhaber Gazetesi ”Avrupa’nın şımarık çocukları yine hezeyana kapılmıştır”. Doğruhaber Gazetesi Manşet. Dışişleri Bakanlığı, Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasının ardından Türkiye’yi hedef alan Yunanistan’a çok sert yanıt verdi. Yapılan açıklamada, ”Ayasofya’da yeniden secdeyi içlerine sindiremeyen Avrupa’nın şımarık çocukları yine hezeyana kapılmıştır. Tarihten gereken dersi almamış bu ırkçı kafaların, şanlı bayrağımıza saygısızlık yapanların Ege’deki akıbetini iyi hatırlamaları gerekir.” denildi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.