Dolar 32,2661
Euro 34,7318
Altın 2.399,81
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Fuhuş çetesi çökertildi

Başlıklar

Gazete Özetleri Fuhuş çetesi çökertildi

Bölge gazetesi Fuhuş çetesi çökertildi. Adana’da fuhuş şebekesine yönelik operasyonda, maddi durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerine ve yaşı küçük kızlara fuhuş yaptırdığı öne sürülen 20’si kadın 33 şüpheli gözaltına alındı. 3 ay boyunca teknik ve fiziki takip sonucu şebeke üyelerimin adreslerini belirleyen ekipleri, savcılığın yakalama çıkarmasının ardından 30 Haziran’da şafak vakti operasyon düzenledi. Şebekenin özellikle ağına maddi durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerini ve küçük yaştaki kız çocuklarını düşürdüğü belirlendi.

5 Ağustos gazetesi ”Bir ilçenin gurur tablosu”. Tanıtımda ortaya koyduğumuz emek ile doğa ve fotoğraf festivalimiz, kamp alanlarımız bugün TV 360’da ”Ben Bilirim” yarışına programının konusu olarak karşımıza çıktı. Ekranda sorulan soruda ilimizi, ilçemizi tanıtmış olmak ve cevap olarak Belemedik denilmesi, Türkiye’nin değişik yerlerinden ekran fotoğraflarıyla mesajlar almak, bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı ve hedeflediğimiz güzelliklerin mükafatını aldığımız gösteriyor çok şükür.” Dedi.

Güney haber gazetesi ”Polis, tarım işçileriyle patlıcan toplayıp virüs uyarısı yaptı”. Adana Emniyet Müdürü Doğan, İnci, yeni tip korona virüse karşı etkin bir mücadele yürütülmesi kapsamında tarım işçilerinin unutulmayacak tarla tarla gezilerek uyarılması ve maske dağıtımı yapılması talimat verdi. Bu talimat üzerine Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesindeki bir sebze tarlasında çalışan işçilerle bir araya geldi. Yeni tip korona virüse karşı uyarıp maske dağıttığı tarım işçileriyle patlıcan topladı.

Barış gazetesi ”Yüreğir her güzelliğe layıktır”. Sinanpaşa’daki kentsel dönüşüm konusunda üzerine düşen görevi yapmak adına görüşmeler sürdürdüğünü ve yıkılmasına karar verilen binaların da biran önce yıkılması adına harekete geçeceklerini söyleyen Başkan Kacaispir, ”Yüreğir halkımız ile her zaman sürekli diyalog halinde oluyorum. Onlardan gelen istekleri dinliyor, elimizden geldiğince çözüm üretiyorum. Resmi çalışmalar ile ilçemize gelmesi adına projelerimizi hayata geçirmek için uğraş veriyorum. Yüreğir halkı hizmetin en güzeline layıktır” dedi.

Çukurova gazetesi Fuhuş çetesi çökertildi

”Taraftarlar apron duvarlarına tırmandı”. Fuhuş çetesi çökertildi. Adana Demirspor kulübünü taşıyan uçağın, Adana Havalimanı inmesiyle taraftarlar apron duvarlarına tırmandı. Apron duvarlarına tırmanan taraftar grubu dakikalarca takımına tezahüratta bulundu. Çevik Kuvvet timleri apron duvarına tırmanan taraftar grubunu güçlükle uzaklaştırdı. Adana Demirspor takımını otobüs ile tesislere doğru yola çıktığı sırada, binlerce taraftar otobüsün önünü keserek takımlarına destek oldu. Adana Demirspor ve daha fazlası için spor gazeteleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Gazette gazetesi ”Vali Elban Brifing aldı”. Adana Valisi Süleyman Elban, ilimizde kurulan organize sanayi bölgeleri ile küçük sanayi sitelerinin son durumu ve buralarla ilgili yapılması gereken çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı. Vali Elban, Adana’nın sanayi ve tarım sektöründe ülkenin önde gelen şehirlerinden biri olduğunu ifade etti. Toplantı, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Günaydın gazetesi ”AK Parti Adana yine birinci”. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Haziran ayında en fazla üye yapan il olarak Türkiye birincisi olduklarını söyledi. Başkan Ay, ”1 Haziran’da başlatmış olduğumuz üye seferberliğinde, Haziran ayında 14 bin 595 üye ile Adana’mız en fazla üye yapan il olarak Türkiye biricisi olmuştur. Yıl sonuna kadar hedeflediğimiz 300 bin üye sayısına en kısa zamanda ulaşmak için tüm teşkilatımızla var gücümüzle üye çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

İlkhaber gazetesi ”Adana’dan Türkiye ekonomisine katkı”. Adana Valisi Süleyman Elban, ”Kentimizi yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline getirmek, ilimizin sanayi ve ticaret potansiyelini arttırarak ülke ekonomisine sağlayacağı katkıyı en üst seviyeye çıkaracaktır” dedi. Vali Elban, Adana’da kurulan organize sanayi bölgeleri ile küçük sanayi sitelerinin son durumu ve buralarla ilgili yapılması gereken çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Yenigün gazetesi ”Kalın: Fuhuş çetesi çökertildi

”Ayasofya’nı camiye çevrilmesi kültürel mirasını ortadan kaldırmaz”. Fuhuş çetesi çökertildi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Danıştay’ın açıklayacağı Açıklayacağı Ayasofya kararını değerlendirerek, ”Ayasofya’nın camiye çevrilmesi onun kültürel mirasını ortadan kaldırmaz” dedi. Radyo Başakşehir’de her çarşamba canlı yayınlanan Murat Çiçek’le Gündem programında sosyal medya düzenlemesi ile Türkiye’nin dış politikası masaya yatırıldı. Adana yerel gazetesi ve daha fazlası için takipte kalın.

Toros gazetesi ”Adana’da zor anlar yaşadık”. Salman şöyle konuştu: ”Şehirlerde kişi başına düşen yeşil alan miktarının her geçen güz azalması, büyük bir bölümü beton ve asfaltla kaplı olan şehre düşen yağmurun, toprak tarafından emilemeyip doğrudan akışa geçmesi de, yaşanan sellerde önemli bir etkendir. Bildik manzaralarla Adana’da da sık sık karşılaşılmaktadır. 19 Haziran 2020 günü öğle saatlerindeki yağış, kentin bulvarlarını, sokaklarını, kavşaklarını, binaların bodrumlarını mekanlarını sular altında bırakıp, insanlara zor anlar yaşatıp geniş boyutta maddi hasara yol açmıştır.

Yeni Adana gazetesi ”Madımak zihniyeti devam ediyor”. Alevi Bektaş Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Güzelgül, 27 yıl önce 33 canın semahlarını  dönmek, türkülerini söylemek için geldiği kentte diri diri yakıldığını söyledi. Kerbela zihniyetiyle karşı karşıya olunduğunu dile getiren Güzelgüz, ”33 canımız bu kentte diri diri yakıldı. 27 yılda adalet yerini bulmadığı gibi ne bu katliamı yapanlar ne yaptıranlar utanmadılar. Hala da utanmıyorlar. Bizim payımıza ise acı, zulüm ve yas düşüyor. Peki hep böyle mi olacak? Böyle olmaması hepimizin elinde. 27 yıl önce elimizi, kolumuzu, dilimizi bağladılar. Onları bir yangının içinden almadık. Sivas yerel gazeteleri ve daha fazlası için sayfayı ziyaret edebilirsiniz

5 Ağustos gazetesi Fuhuş çetesi çökertildi

”Tanıtımda ortaya koyduğumuz emek ile doğa ve fotoğraf festivalimiz, kamp alanlarımız bugün TC 360’da ”Ben Bilirim” yarışıma programının konusu olarak karşımıza çıktı. Ekranda sorulan soruda ilimizi, ilçemizi tanıtmış olmak ve cevap olarak Belemedik denilmesi, Türkiye’nin değişik yerlerinden ekran fotoğraflarıyla mesajlar almak, bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımız ve hedeflediğimiz güzelliklerin mükafatını aldığımızı gösteriyor çok şükür.” Dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.