Dolar 32,5668
Euro 34,9572
Altın 2.444,34
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Perkotek Otopark Bariyeri

Otopark bariyeri nedir?

Bahçe, park ve özel mülkiyet alanlarında yabancıların girişlerini engellemek amacıyla kullanılan sistemlerdir. İstenmeyen araçların kişilere ait alanlarda girmesini veya size ait olan bir yeri başkası tarafından kullanılmasını engellemek için kullanılan bariyerler otopark bariyerleridir.

perkotek otopark bariyeri

Otopark bariyeri nerelerde kullanılır?

Otopark bariyeri park, bahçeler, siteler, villalar, hastaneler, polis merkezleri, plazalar, avmler, özel veya kamu kuruluşların otopark kapılarında kullanılan cihazların bağlı olduğu otopark sistemlerine dahil edilmesi ile geçiş izin verilen sistemler otopark bariyerleridir. 

Otopark bariyerleri kendilerine tanımlamış kumandalar ile gelmektedirler. Bu kumandalar kendi ana kartına belirli sayıda tanımlanabilir. Ekstra alıcılar takılarak daha fazla kumanda tanımlanabilir ve bu şekilde sistemler Otopark bariyerleri kullanılabilir. Butonlar ile de bariyerler kullanılabilir. Anakart üzerindeki açma ve kapama fonksiyonları kullanılarak otopark bariyerleri açılıp kapatılabilir ve durdurulabilir. Otopark Bariyerleri tek tek kullanılabildiği gibi karşılıklıda kullanılabilir ve senkronize olarak çalışmaktadır.

Otopark bariyerlerine loop cihazı bağlanarak bariyerin açma işlemi yaptırılabilir. Takip edilmeden araçların çıkışları rahatlıkla yaptırılabilir. 

Plaka tanıma sistemleriyle, tanımlı plakaların giriş ve çıkışları kontrol edilebilir. Kişiye ait fazla araçlar engellenebilir. Bu kısıtlamaları otopark bariyeri ile uygulanabilir. Bariyere verilecek tetikle birlikte açılma veya kapanması sağlanabilir. 

Otopark bariyerine plaka tanıma sistemleri entegre edilerek kendi bünyesinde kayıtlı olan plakaları kayıtlarını sistem dahilinde geçişlerini yapabilir. Bu geçişlerde sınırlamalar eklenebilir. Bu kısıtlamalar süreli veya süresiz olarak uygulanabilir. 

Otopark bariyeri sistemindeki geçiş bilgileri ne işe yarar?

Otopark bariyeri geçiş sistem bilgileri kimin ne zaman otopark bariyerini kullanarak giriş veya çıkış yaptığını görmek ve gerektiğinde rapor olarak sistemden çıktı almak için kullanıcılara işine yaramaktadır. Aynı zamanda otoparkta kendisinden başka araçların olup olmadığını kontrol altına alınmış olur. Otopark bariyeri günlük aylık ve yıllık olarak kaç araç giriş veya çıkışı yapılmış olanların raporları alınabilir. 

 

X RAY CİHAZI

X RAY cihazı nerelerde kullanılır?

X RAY cihazı genellikle, adliyelerde, havaalanlarında, kolluk kuvvetlerine ve askeriye ’ye ait binaların girişlerinde sıklıkla kullanıldığı gibi, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yüksek öncelikli olarak tercih edilmektedir. Bunun dışında, dışarıdan gelen kişilerin güvenli olup olmadıklarını kontrol etmek isteyen işletmelerin de tercih ettiği ürünlerdir. 

Oteller, X RAY cihazı kullanıldığı alanların en başında gelir. Günlük insan sirkülasyonun çok fazla olduğu bu tip alanlarda, güvenlik çok fazla önem arz etmektedir.

X RAY cihazındaki geçiş bilgileri ne işe yarar?

X RAY cihazından gelen veriler, bilgisayara kaydedilmektedir. Böylelikle geçmişe dönük detaylı inceleme yapma şansı verir. Bu verileri dilerseniz silebilirsiniz. 

 

PERKOTEK YÜZ TANIMA SİSTEMİ

Yüz Tanıma Sistemi Nedir?

Yüz tanıma sistemi, yüz okuma cihazlarının üzerindeki kaliteli kameraları sayesinde kişilerin yüzlerinin belirli noktalarını okuyarak kendine özel algoritma yapısı ile hafızasına kaydeden ve daha sonraki okutmalarda personel takip, geçiş kontrol gibi uygulamalarda kullanmaya olanak sağlayan sistemin adına yüz yanıma sistemi denir.

 

Yüz tanıma sistemleri aynı zamanda Access Geçiş Yetkilendirme programı ilede tam entegrasyonlu çalışmaktadır. Geçiş kontrol sistemlerinin kullanılması için yüz tanıma sistemi kapı kilidi, turnike gibi geçişi engelleyen sistemler üzerine takılır. Yüz tanıma cihazı arkasında bulunan tetik kabloları sayesinde bağlı bulunduğu turnike, bariyere tetik verir ve geçişe izin verir. Tabii bunun için personelin yüzünün cihaza kaydedilmesi gerekmektedir. 

Yüz Tanıma Cihazlarının Bağlanabildiği Sistemler Nelerdir?

Yüz tanıma sistemleri birçok ürün ile bağlantı sağlayarak sorunsuz çalışabilir. Yazılım olarak PDKS, Access gibi sistemlere ip üzerinden bağlantı kurabildiği gibi donanımsal yani fiziki olarak da elektronik kilitlere, cam kilitlerine, turnikelere bariyerlere bağlanabilir. Yüz tanıma sistemi ayrıca ip üzerinden bağlantı kurabildiği gibi sorunsuz bir şekilde, firmalarda mola saatlerde çalan zil ünitesine bile bağlantısı oldukça basittir. Yüz tanıma cihazı menüsünde yapılan ayarlardan sonra mola saati geldiğinde zil kampanasına tetik gönderir ve istenilen saniye kadar zil çaldırabilir. 

Yüz tanıma sistemlerinde bulunan batarya haricinde tam giriş veya çıkış yaparken kesilen elektriklerde kesintisiz geçiş yapmaya olanak sağlar. Daha uzun süre kesintisiz enerji ve elektrik dalgalanmasında oluşacak sorunların önüne geçmek için ufak bir akım dengeleme özelliği olan ups kullanılabilir. 

İlgilendiğiniz ürünlerin teklin özellik ve fiyatlarını uzaman satış temsilcilerimizle irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz. PERKOTEK satış temsilcileri olarak ihtiyacınıza göre size en uygun modeli önereceğimizden emin olabilirsiniz. Satış temsilcilerimize 0850 811 80 00 numaralı hattımızdan kolayca ulaşabilirsiniz yahut [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522