Dolar 32,2495
Euro 34,6731
Altın 2.396,27
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Teröre asla yer yok

Başlıklar

Teröre asla yer yok

Yeni Birlik, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teröre asla yer yok ”Ne Türkiye’nin ne Irak’ın ne de Suriye’nin geleceğinde bölücü teröre asla yer yoktur. Bölgemiz, terörün başını tamamen ezmeden huzura kavuşmayacaktır.” dedi.

‘Türk’sünüz işkencesi

Yeni Şafak, Almanya’da, Türkleri hedef alan Hitler Nazizmini aratmayan uygulamaların bir yenisi daha yaşandı. Türkiye sevgisini açıkça ifade eden 7 kişilik Akyüz ailesinin evi basıldı. Kameralar eşliğinde çırılçıplak arandından sonra el ve ayaklarına pranga vurulan aile üyeleri Türkiye’ye yollandı.

Putin’de onayladı

Yeni Mesaj, Rusya Devlet Başkanı Putin, yıllık basın toplantısında Dağlık Karabağ’ın uluslararası hukuka göre Azerbaycan’a ait olduğunu dile getirerek, ”Rusya olarak tarafların cephede bulundukları noktada durmalarını sağladık. Bundan sonra Azerbaycan ile Ermenistan sakince masaya oturmalı ve aralarındaki sorunları müzakere etmeli” dedi.

Suriye’deki acıyı siyasi çözüm sonlandırabilir

Suriye’deki insani ve siyasi durum, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde yeniden masaya yatırıldı. Konuşmacılar, siyasi çözümden başka çare olmadığına dikkat çekti.

Dört Kovid-19 aşımız yolda

Yeni Akit gazetesi, TÜBİTAK COVİD-19 Türkiye Platformu Aşı ve İlaç Konferası’nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, üzerinde çalışılan aşılandan 4’ünde büyük aşama kaydedildiğini müjdeledi. Türk Bilim insanlarının yürüttüğü 13 aşı çalışmasının DSÖ’nün listesinde yer aldığını belirten Varank, aşı projesi sayısında ABD ve Çin ile yarıştığımızı söyledi.

Devletten geçinip millete kurşun sıkıyorlar

Türkgün, PKK uzantısı HDP’ye milletin vergileri ile ödenen hazine yardımı ve maaşlar, bomba, kurşun, mayın, şehit ve gözyaşı olarak geri dönüyor.

ABD alçaklığına tepkiler sürüyor

Yeniçağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ”Kabul edilemez”, İYİ Parti Milletvekili Behiç Çelik, ”ABD üslerinin kapatılması gündeme getirilmeli”, emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, ”Dikkatli ve stratejik bir tutum belirlenmeli”, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ”Bizi etkilemez” açıklaması yaptı.

Bölgemizde teröre asla yer yok

Türkiye gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Kazımi ile basın toplantısında ”Bölgemiz terörün başını tamamen ezmeden huzura kavuşamayacak” diyerek ekledik: Ne Türkiye’nin ne Irak’ın ne de Suriye’nin geleceğinde bölücü teröre asla yer yoktur. DEAŞ, PKK ve FETÖ ile ortak mücadele edeceğiz.

Hadi yapın bi kıyak!

Pandemide birçok esnaf kepenk indirdi, birçoğu ise uzatmaları oynuyor. Emekliliği gelip prim borcu olanlar ise yapılandırma bekliyor.

Şok gazetesi, TESK Genel Başkanı Palandöken, ”Prim borcundan dolayı emekli olamayan esnafa devlet bankaları kredi açsın” çağrısında bulundu.

Gel de eleştirme

İktidar yandaşları, ”Diyanet’i eleştirmek Haçlılara destektir” diyor ama Bodrum’da 4 yıldır parasızlıktan hastane bitirilemezken Diyanet 100 milyona külliye yapıyor.

MEB eliyle Hıristiyanlık propagandası

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere dağıtılan ve önsözünü Bakan Selçuk’un yazdığı ”Beyaz Zambaklar Ülkesinde” adlı kitapta baştan sona Hıristiyanlık propagandası yapılıyor. Papaz Grigori S.Petrov’un İncil’den yola çıkarak yazdığı kitabın özel baskısındaki önsözü kaleme alan Bakan Selçuk’un, ”Milli Eğitim Bakanlığı olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ülkesimin geleceğini şekillendiren ve eğitimin temel taşı olan öğretmenlerimize bu eşsiz eseri hediye etmek istedik” ifadeleriyle öğretmenlere papazı rehber göstermesi ise eğitim camiasından tepki aldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.