Dolar 32,4736
Euro 34,7873
Altın 2.440,57
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Atatürk’e kaç kere dua ettin

Başlıklar

Gazete Özetleri Atatürk’e kaç kere dua ettin

Sözcü Gazetesi Atatürk’e kaç kere dua ettin. Atatürk’ü her andığında hakaretler yağdıran Başkan Ali Erbaş’ın Ayasofya’da yaptığı ”lanetli” konuşma bardağı taşırdı. Erbaş tepkiler üzerine, ”Atatürk 82 yıl önce vefat etti. Vefat edene dua edilir, beddua değil” dedi. Oysa Ali Erbaş’ın Atatürk’e hiçbir cuma hutbesinde dua ettiği görülmedi. Ali erbaş, kurtuluş mücadelesine hiç saygı göstermedi. 10 Kasım ve milli bayramlarda bir ”hayır duası’nı çok gördü.. Erbaş’a siyasilerden tepki yağdı.

Türkiye Gazetesi ”Düpedüz yalan”. Türkiye Gazetesi Manşet. Türkiye tartışırken, Polonya ise sözleşmeden çıkmaya hazırlandığını duyurdu. Polonya Adalet Bakanı uyardı: İstanbul Sözleşmesine karşı olmanın mağdurların korunmasına da karşı olmak anlamına geldiğini söylüyorlar, bu düpedüz bir yalandır. Biyolojik cinsiyete karşı sosyo-kültürel cinsiyet inşa edilmeye çalışıyor. İnsanlar sol ve feminist propagandalara karşı dikkatli olsun.

Cumhuriyet Gazetesi ”Türkiye, 15 yaşında ergen bir erkek”. Cumhuriyet Gazetesi Manşet. Türkiye, baba sevgisi görmeden büyümüş, durmadan dayak yemiş, babasının annesini dövmesine tanık olmuş, korkulu, kırılgan, güçsüz bir erkek çocuk. Bu ergen, kendinden daha güçsüz kimi görse narsistik bir telafi içine giriyor. Bu kadın da olabilir, çocuk da hayvan da. Ölmek üzere olan bir ayının başını yumruklayabilir, bir kadının üstüne beton dökebilir. İnsanın içinde hakim olan, kötüdür. Bunu devlet kontrol etmeli. Ancak, devleti elinde tutanlar bu söylediklerimizi daha rafine bir şekilde hayata geçiren ataerkil narsistlerdir.

Yeni şafak Gazetesi

”İlk ezanı ağlayarak okuduk”. Atatürk’e kaç kere dua ettin. Ayasofya Camii’nin açılışında ezan okuyan 5 müezzinin en genci olan Alpcan Çelik o anki duygularını ”Tekbirlerle o ezanı birleştirmek gözlerimizden yaş gelmesine sebep oldu. Ezanı ağlayarak okuduk” diyerek ifade etti. Çelik, Ayasofya’da üstleneceği bir diğer görevi şöyle anlattı: Ben caminin gençlik koordinatörü gibiyim.

Akşam Gazetesi ”İstihbaratı güçlü olmayan ülke ayakta duramaz”. İstihbaratı olmayan bir devlet yok olmaya mahkumdur. Büyük Türkiye yolunda istihbarat bizim kilit silahımızdır. Biz istihbarattaki başarılarımız sayesinde diğer çalışmaları daha güçlü yürütebiliyoruz. Milli Savunma, İçişleri, Dışişleri ve MİT arasındaki iş birliğini daha da genişletmek mecburiyetindeyiz. Milli güvenlik ihtiyaçlarımız tam manasıyla ancak bu kurumlar arasındaki kusursuz uyumla karşılanır.

Karar Gazetesi ”CHP yönetiminde yeni yüzler”. Karar Gazetesi Manşet. Ana muhalefetin ‘Hedef iktidar’ sloganıyla gerçekleştirdiği 37’nci Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde Parti Meclisi için yarış vardı. Kılıçdaroğlu’nun oluşturduğu 80 kişilik anahtar listede mevcut Merkez Yönetim Kurulu korundu. Eşit temsiliyet kapsamında her bölgeden milletvekili yer aldı. Ancak mevcut PM’den aralarında bulunduğu 25 isim yeni listede yer almadı. Seçimde yüzde 33 cinsiyet kotası ile yüzde 20 gençlik kotası uygulanarak yeni yüzlere kapı aralandı.

Türkgün Gazetesi Atatürk’e kaç kere dua ettin

”İstihbarat yoksa o devlet de yok”. Atatürk’e kaç kere dua ettin. Erdoğan, ”Büyük ve güçlü Türkiye yolunda verdiğimiz tarihi mücadelede istihbarat bizim kilit silahımızdır ve öyle olmaya da devam edecektir. İstihbaratı olmayan bir devlet, bir millet yok olmaya mahkumdur. İstihbarata daha da önem vereceğiz” dedi. Türkiye’nin karşı karşıya olduğu tehditleri bertaraf etmeye yönelik daha etkin ve daha iyi koordine edilen bir milli güvenlik sistemi geliştirdiklerini belirten Erdoğan, ”Artık, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar teröristlerin enselerindeyiz” diye konuştu.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522