Dolar 32,4643
Euro 34,6970
Altın 2.435,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

24 Kasım Pazar Gazeteleri ve Özetleri

Başlıklar

24 Kasım Pazar Gazeteleri ve Özetleri

Korkusuz gazetesi, Cumhuriyet Halk Partili vekil Ömer Fethi Gürer’in 24 Kasım’da öğretmenlere bir maaş bir ikramiye ve 3600 ek gösterge verilmesi için hazırladığı kanun teklifini TBMM’ye sunduğu haberi ”öğretmene bir maaş ikramiye verilsin başlığıyla manşete taşıdı. 24 Kasım pazar gazeteleri ve özetleri. Ankara yerel gazeteler ile Başkentten haber alın. 

 

24 Kasım Pazar Gazeteleri ve Özetleri

Korkusuz gazetesi, Cumhuriyet Halk Partili vekil Ömer Fethi Gürer’in 24 Kasım’da öğretmenlere bir maaş bir ikramiye ve 3600 ek gösterge verilmesi için hazırladığı kanun teklifini TBMM’ye sunduğu haberi ”öğretmene bir maaş ikramiye verilsin başlığıyla manşete taşıdı.

Akşam gazetesi manşeti günün öğretmen olan evlatlarını teröre ve şiddete kurban veren aileleri manşete ”Her 24 Kasım hüzün ve gurur” başlığıyla taşıdı.

Analiz gazetesi

manşete Doğu Akdeniz’de süren petrol aramalarını ”Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez noktayı koydu: Gaz çıkarana kadar sondaj sürecek” başlığıyla aktardı.

Cumhuriyet gazetesi manşetine Cumhuriyet Halk Partisi’nde Son günlerde süren kumpas tartışmalarını taşıdı. Gazete haberi ”Siyasette ayak oyunları” başlığıyla aktardı.

Diriliş postasının bugünkü manşeti ”Yeryüzünü cehenneme çevire haçlı zihniyetinin meselesi: Türk Sorunu…” oldu.

Doğru Haber gazetesi bugünkü birinci sayfasına CHP ve Hür Dava Partisini ayrı ayrı aldı. CHP içinde son günlerde süren tartışmaları ”Kazan kaynıyor” başlığıyla alan gazete bunun yanı sıra HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Şahin’in Süresiz nafaka konusunda ki Vicdan çağrısını haber yaptı.

Güneş gazetesi manşete ”CHP’de ikinci dizayn oyunu çetenin lideri kim” başlığıyla aktardığı haberde ”FETÖ’nün Deniz Baykal’a yönelik kaset kumpasından 10 yıl sonra CHP, bugün bir kez daha dizayn operasyonuyla karşı karşıya kaldı” ifadelerini kullandı.

BirGün gazetesi manşete ‘Kirli bir sektöre dönüşen naylon tez yazımında patlama yaşanıyor. Para karşılığı yazılan ‘naylon’ tezlerin ya da ödevlerin ücretleri bin 200 liradan 7 bin 500 liraya kadar değişebiliyor” haberini ”Senede 400 tez hazırlayan var” başlığıyla verdi.

 

error code: 522