Dolar 32,2456
Euro 34,6607
Altın 2.395,89
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

28 Şubat Cuma İstanbul Gazete Özetleri

28 Şubat 2020 Cuma İstanbul Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

28 Şubat Cuma İstanbul Gazete Özetleri

28 Şubat Cuma İstanbul Gazete Özetleri Ayrıntılı Haber gazetesi

28 Şubat cuma İstanbul gazete özetleri ”2 aile daha evladına kavuştu”. Ailelerin de desteğiyle yürütülen ikna çalışmaları sonucu terör örgütü PKK’dan kaçan teröristlerin teslim olmaları devam ediyor. Diyarbakır, İzmir ve Mardin İl Jandarma Komutanlıklarının yürüttüğü ikna çalışmaları sonucu dün örgütten kaçan ve güvenlik güçlerine teslim olan 5 teröristten ”Hevi Çiyan” kod adlı terörist Halise Alptekin ve ”Çektari Çiyayi” kod adlı Mehmet Emin Alkan, Diyarbakır’da aileleriyle buluştu.28 Şubat cuma İstanbul gazete özetleri.

Bizim Anadolu gazetesi, ”Fırtına denizde ulaşımı durdurdu”. İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) açıklamasına göre 07.30 Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy, 07.40 Bostancı-Beşiktaş, 07.45 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.10 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu tatil köyü-Yenikapı-Kadıköy, 09.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 10.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy seferleri iptal edildi.

Dokuz Sütun gazetesi, ”Feribot, kum adasına oturdu”. Çanakkale’de, Çardak-Gelibolu seferini yapan özel şirkete ait feribot, iskele önünde oluşan kum adasına oturdu. Feribotun kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Gazete Damga, ”Gece seferleri bugün başlıyor”. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da uygulanması kararı alınan gece vapuru seferlerinin bugün başlayacağını duyurdu. İmamoğlu, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ”Yolculara kesintisiz ulaşım hizmeti vermeyi amaçladığımız yeni uygulamaya göre; Kadıköy, Karaköy, Beşiktaş ve Üsküdar iskelelerinden cuma ve cumartesi geceleri seferler yapılacak. İlk sefer bu cuma” bilgisini verdi.

Günboyu gazetesi

”İmralı adasında yangın”. İmralı Adası’nda cezaevine ve yaşam alanına uzak bölgede çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada, dün sabah saatlerinde adanın kuzeyinde yer alan, yaşam ve cezaevi yerleşkesini etkilemeyecek uzaklıkta olan Radar Tepe bölgesinde, örtü ve orman yangını çıktığı belirtildi.

Hürhaber gazetesi, ”Avlu: Bu vefasızlık niye diye düşünüyorum”. Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Hürhaber ziyaretinde siyasi vefasızlık eleştirisinde bulundu ve gündemdeki Silivri Belediye başkanının mahalle ve Dilek İmamoğlu’nun Silivri ziyaretlerini değerlendirdi.

Hürses gazetesi, ”BİK İstanbul Şube Müdürlüğüne Ömer Faruk Çakır atandı”. Basın İlan Kurumu (BİK) İstanbul Şube Müdürlüğüne atanan Ömer Faruk Çakır yeni görevine başladı. BİK İzmir Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken BİK İstanbul Şube Müdürlüğüne atanan Çakır, bir dönem BİK Sakarya Şube Müdürü olarak görev yapmıştı. Çakır, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İstanbul gazetesi, ”Ortalık savaş alanına döndü”. Ataşehir’de gece saatlerinde içerisinde sürücüsüyle birlikte üç kişinin bulunduğu bir otomobil D-100 Karayolu, Yenisahra mevki yan yolda yolcu indirip bindirmek için durağa yaklaşan halk otobüsüne arkadan süratli bir şekilde çarptı.

İstiklal gazetesi, ”Büyük İstanbul planı hazırlıyoruz”. Yaşanan depremler sonrası çok tecrübe elde ettiklerini, Elazığ’da yaşanan depremin her saniyesinde akıllarında İstanbul’un olduğunu belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olası büyük İstanbul depremine ilişkin ”Büyük İstanbul planı hazırlıyoruz. Bundan vatandaşımın emin olmasını isteriz” değerlendirmesinde bulundu.

İttifak gazetesi, ”Yerli otomobilin fabrikası için tanıtım”. Yerli otomobil için üretim tesislerinin kurulacağı Bursa’nın Gemlik ilçesinde 12 Mart’ta tanıtım toplantısı düzenlenecek. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, fabrika ile Bursa’nın ülke ekonomisine katkısının artacağını sözledi.

Önce Vatan gazetesi

”Türkiye güvenli rota”. İngiltere’de yayımlanan Daily Express gazetesi yaklaşan Paskalya tatili için Türkiye’yi en güvenli 6 tatil durağı arasında gösterdi. Gazetenin hazırladığı en güvenli tatil durakları arasında Türkiye’nin yanı sıra kısa uçuşlar için Polonya ve Macaristan gösterildi.

Son-An gazetesi, ”Silivri köylerine hizmet atağı”. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçenin 35 mahallesini kapsayan inceleme ve tespit ziyaretlerine devam ediyor. Özellikle ilçe merkezine uzak mahallelerden başlayarak hemşehrileri ile buluşan, taleplerini ve önerilerini dinleyen, sorunlara yerinde çözümler üreten Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yoğun tempo ile ziyaretlerini sürdürüyor.

Son Saat gazetesi, ”Yeni Delhi’deki protestolarda 35 kişi öldü”. Hindistan’da, Pakistan, Afganistan ve Bangladeş’ten gelen 6 dini gruba vatandaşlık yolunu açan ancak aynı durumdaki Müslüman göçmenleri kapsam dışı bırakacak şekilde değiştirilen ”Vatandaşlık Yasası’na karşı protestolarda başkent Yeni Delhi’de 23 Şubat Pazar gününden bu yana 35 sivil hayatını kaybetti. 28 Şubat cuma İstanbul gazete özetleri

Tünaydın gazetesi, 28 Şubat Cuma İstanbul gazete manşetleri, ”Hiçbir engeli ‘Kader’ görmedi”. Kayaktaki başarısıyla dikkati çeken özel sporcu Ayşe Kader Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sözünü verdiği dünya şampiyonluğuna ulaşmak için Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Ulusal ve Uluslararası kayak şampiyonalarında birçok derecesi bulunan Erzincanlı özel sporcu Ayşe Kader Yavuz, milli formayla dünya şampiyonluğuna ulaşmak istiyor.

Yeni Çağrı gazetesi, ”7 ülkede daha virüs tespit edildi”. Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan Covid-19 dünyada yayılmaya devam ediyor. Son olarak 7 ülkede daha virüs vakası görüldü. Virüsün tespit edildiği ülke sayısı 46’ya ulaştı. Rus haber ajansı TASS’ta yer alan haber göre, Cezayir, Danimarka, Estonya, Gürcistan, Norveç, Pakistan ve Romanya’da da ilk koronavirüs vakaları doğrulandı.

28 Şubat Cuma İstanbul Gazete Özetleri Yenidevir gazetesi

”Bekçi, kaçan şüpheliyi vurdu”. Antalya’da kavgaya karıştıktan sonra sahte kimlik beyan edip elinde bıçakla koşarak kaçan A.C. bekçi tarafından vuruldu. Yaralanan A.C.’nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Yenisöz gazetesi, ”Çaresiz insanların tek savunucusu Türkiye”. Amerikan Washington Post gazetesi, Batılı hükümetlerin Suriye’deki iç savaş konusunda birşey yapmadığını ve ülkede savaşın trajik bir felakete gittiğini belirterek, ”Suriyeli çaresiz insanların tek savunucusunun Türkiye olduğunu” yazdı.

Yenigün gazetesi, ” İstanbul’un tarım ve hayvancılık veri tabanı hazır”. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tarımın geleceğine yön verecek projeleri için 211 kırsal mahallede yaptırdığı analiz çalışmasını tamamladı. İstanbul’da tarımsal üretim ve hayvancılık faaliyetlerinin mevcut durum ile potansiyelini ortaya koyan veri tabanı oluşturuldu. Elde edilen sonuçlar yeni projeler için kaynak özelliği taşıyacak.

Yurt gazetesi, ”İstiklal Caddesi’nde bulunan Sent Antuan Kilisesi geçmişte üzerilerine kayıtlı olan kişiler tarafından satışa çıkarıldı. İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Sent Antuan Kilisesi, avlusu ve avlunun önündeki altışar katlı birbirlerine bir geçitle bağlanan 2 adet apartman ile 4 adet iş yeri, geçmişte üzerilerine kayıtlı kişiler tarafından satışa çıkarıldı. 28 Şubat cuma İstanbul gazete özetleri.

”Şehir magandaları ortalığı birbirine kattı”. İstanbul’da celp döneminin gelmesiyle birlikte asker uğurlamalarında yine istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.

28 Şubat Cuma gazeteleri ve Özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.