Dolar 32,2657
Euro 34,7162
Altın 2.401,14
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

İki yeni köprü müjdesi

22 Haziran 2021 Salı Gazete Özetleri

Başlıklar

İki yeni köprü müjdesi

Acıpayam Postası, Mahalle halkının ulaşımda büyük kolaylık sağlayacağı Darıveren mahallesinde bulunan Ulukavak Kocayer geçidindeki uzunluğu 30 metre olan köprünün çalışmaları tamamlanan bölgede, ikinci köprü çalışmaları da başlatıldı. Taşlıyer gölü geçidi mevkiinde bulunan 37 metre uzunluğundaki ikinci köprünün çalışmalarının da ödenek durumuna göre en kısa zamanda tamamlanacağı ifade edildi. İki yeni köprü müjdesi. Denizli Gazetelerini günlük takip etmek için Denizli Gazeteleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sezener’in 35. kitabı çıktı

Daha 20, Denizli Beşlisi içerisinde yer alan usta yazar Atilla Sezener, 35’inci eseri olan ‘Hayat Işıkları’ adlı kitabını okuyucularıyla buluşturdu. Eserde Sezener ile birlikte Mehmet Halil Arık, Zerrin Özirs Öztan, Mukaddes Pekis Başdil, Nevzat Coşkun gibi birbirinden değerli yazarların imzası bulunuyor. Denizli Beşlisi’nin 11’nci eseri olan kitapla birlikte Atilla Sezener, 35’inci eserini hem Denizli’ye hem de Türkiye’ye kazandırmış oldu.

Seyir tepesi’nde dezenfekte mesaisi

Denizli, Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nda sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu pazar günü dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına ayrıldı. Dev tesisin her noktası dezenfekte edilirken, tüm yeşil alanlarda da ilaçlama yapıldı. Belediye Başkanı Avni Örki, ”Halkımızın gönül rahatlığı ile Seyir Tepesi’ni ziyaret etmesi için bu tesisimiz düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Vatandaşlarımızı gecesi başka gündüzü başka güzellikte olan Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’na davet ediyorum” dedi.

Dünyaya hitap ediyor

Hizmet, Denizli’nin ürettiği kılıç, bıçak ve demir el aletleriyle ünlü Serinhisar, İlçesindeki imalatçılar pandemi yasaklarının faydasını yaşıyor. Sokağa çıkma yasakları ve kısıtlamalar nedeniyle evlerinde canı sıkılanlar, izlediği dizilerin etkisinde kalanlar internetten bol bol kılıç, bıçak siparişi verdi. İki yeni köprü müjdesi.

Aydem yenilenebilir enerjiye iki önemli atama

Horoz, Türkiye’nin portföyünün yüzde 100’ü yenilenebilir kaynaklardan oluşan en büyük şirketi Aydem Yenilenebilir Enerji’nin yönetim ekibine iki başarılı isim katıldı. İş insanları Dilek Bil ve Serpil Demirel, Haziran 2021 itibarıyla Aydem Yenilenebilir Enerji Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başladılar.

Şehit polisi binler uğurladı

Sun, Bodrum’da silah kaçakçıları ile girilen çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden şehit polis Ercan Yangöz Buldan’da toprağa verildi. Şehit annesi Nursel Yangöz’ün feryadı yürek dağladı. Memuriyetinin altıncı yılında şehit düşen polis memuru Yangöz’ün naaşı bugün Denizli’nin Buldan ilçesi Yeniçam Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. Şehit cenazesi daha sonra Alanyazı Meydanı’nda kurulan tören alanına getirildi. Şehidin naşını bir grup vatandaş sloganlar eşliğinde evinden meydana kadar takip etti.

Ceza evi sanat evine dönüşüyor

Tavas Barış Gazetesi, Tavas Belediyesi bünyesinde bulunan eski Tavas Ceza evi dönüşümü, düzenlenmesi, müze ve üretim alanları yapılması için Tavas Ceza Evi-Sanat Evi başlıklı projesini hayata geçiriyor. Yaka Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı’nda 1955 yılında kurulan, 800 metrekare kapalı olmak üzere toplam 4 bin metrekare alana kurulu Tavas Kapalı Cezaevi değerlendirilip Sanat Evi’ne dönüşüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.