Dolar 32,5560
Euro 34,9318
Altın 2.443,60
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Ofis ve fabrikada aşı tartışması büyüyor

Başlıklar

Ofis ve fabrikada aşı tartışması büyüyor

Dünya, Ofis ve fabrikada aşı tartışması büyüyor. Tüm SGK’lı çalışanlar aşı randevusu açılırken, özellikle fabrika ve üretim üslerinde, aşı olmak istemeyenlerin tutumu hukuki bir tartışma başlattı. Haziran ayı ile birlikte aşılamanın hızlanması ekonomide ve iş dünyasına da büyük bir moral kaynağı oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ”Üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerimizle yerinde aşı uygulamasına başlıyoruz. Çarklar dönmeye devam edecek” açıklamasını yaptı.

Kadınlar için bir son değil başlangıç

Evrenselİstanbul Sözleşmesi’nin yürürlükten kalkacağı 1 Temmuz’da ve 19 Haziran’da yapılacak olan büyük kadın mitingleri öncesinde görüştüğümüz EMEP İstanbul İl Başkanı Sema Barbaros: 1 Temmuz yeni bir mücadelenin başlangıcı. Yalanla, talanla, şiddetle, yoksullukla işsizlikle geleceksizlikle değil, umutla, neşeyle yaşamak için birlikte mücadele edelim.

Adalete değil  vekil akrabalarına çalıştı

BirGün, Eksi AKP milletvekili ve eski İBB Meclis Üyesi Ali Turan’ın akrabalarına ait şirkete, Adalet Bakanlığı bir ay içinde iki ihale verdi. Turan’ın akrabalarına verilen iki ihalenin toplam bedeli ise 1 milyon 58 bin TL Temizlik personelinin yanı sıra temizlik malzemesini de kapsayan hizmet alımı ihalesi pazarlık yöntemiyle gerçekleştirildi. İhaleyi alan şirket Ali Turan’ın AKP’den meclis üyesi ve milletvekili olduğu dönemde de belediyeden çok sayıda ihaleyi üstlendi.

Soylu istifa etmeli Yıldırım konuşmalı

Karar, Erdoğan’ Trump’ın ‘Aptal olma’ mektubunun ardından bir kez daha hayal kırıklığı yaşadık. Bunu söylemek acziyettir. Bu konu gündeme gelmeli. Biden’a gereken cevap verilmeliydi. Yolsuzluğun her türlüsü meşrulaştı, ağır olan bu. Soylu’nun istifa etmesi, Binali Bey’in ise kamuoyunu tatmin edecek şeffaf bir basın toplantısı yapması lazım. Savcılar görevini yapabilseydi bu konularla ilgili onlarca dosya açılmalıydı.

Tek ihtimalli maç

Milat, A Milli Takım, EURO 2020 A Grubu ikinci maçında bugün Galler ile karşı karşıya gelecek. Bakü’deki karşılaşmayı Başkan Erdoğan’ın da izlemesi bekleniyor. A milliler, İtalya yenilgisini unuttu, Galler maçına hazır. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Olimpiyat Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’de başlayacak Türkiye-Galler karşılaşmasını Portekizli hakem Artur Dias yönetecek. Müsabaka TRT 1’den naklen yayınlanacak.

İslam birliği’nin temelini oluşturuyor

Milli Gazete, %4’üncü Hükümet’in Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın büyük gayretleriyle 15 Haziran 1997’de kurulan D-8 İslam Birliği’nin de temelini oluşturuyor. Türkiye, Nijerya, Mısır, Pakistan, Endonezya, İran, Malezya ve Bangladeş liderlerinin İstanbul Çırağan Sarayı’nda bir araya gelerek dünyaya ilan ettiği D-8’in ana hedeflerini ise yeni bir saadet dünyası ve sömürü düzeninin yıkılıp adil düzen kurulması teşkil ediyor.

Temiz toplum için temiz basın ve temiz siyaset şart

Sözcü, İYİ Parti Milletvekili Koray Aydın, gazeteci Veyis Ateş’le ilgili tehdit ve şantaj iddialarının ardından konuştu. ”İktidar ve savcılar daha ne bekliyor” dedi ve ekledi: Demokrasinin vazgeçilmezi basın kurumunu yıpratan bu vahim iddiaların, tüm yönleriyle araştırılması, soruşturulması hukuk devleti olmanın gereğidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522