Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Şerefsizlerin hepsi kaçtı biz buradayız

Başlıklar

Gazete özetleri Şerefsizlerin hepsi kaçtı biz buradayız

Sözcü gazetesi Şerefsizlerin hepsi kaçtı biz buradayız. İşte Yıldırım’ın savunması: Sözcü Gazetesi. ”Bu dava, tek başına Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe davası değildir. Bu dava şike davası değildir. Bu dava, FETÖ’nün devleti ele geçirme projesinin bir parçasıdır. Bu böyle görülmelidir.  6 yıl, 3 ay cezam onandığında yurt dışından özel uçakla geldim. Suçsuz olduğum için korkmadım. Bu şerefsizlerin hepsi kaçtı ya da yakalandı. Hepsi vatan haini. Beraat dışında verilecek her karar FETÖ’ye can suyu olur.

Yeni akit gazetesi ”Demokrasi nöbetinden evlat nöbetine”. Evladı zorla dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinden Ayşegül Biçer, ”Oğlum Mustafa ile birlikte o gece demokrasi nöbeti tutmuştuk, şimdi ise oğlumun nöbetindeyim” dedi. 4 yıl önce dağa kaçırılan oğlu Mehmet için evlat nöbetine katılan acılı anne İsmihan Nilifırka ise, ”O gün demokrasiyi korumak için sokaklardaydık. Şimdi de PKK terör örgütüne karşı bir mücadele veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Aydınlık gazetesi

”Mehmetçik ittihatçılıktan beslenir”. Şerefsizlerin hepsi kaçtı biz buradayız. Söyleşimizi üçüncü ve son bölümünde milliyetçiler içerisinde devam eden önemli bir tartışmayı ele aldık. Demirbaş İttihat ve Terakki’ye düşmanlığın milliyetçi hareket içerisinde yer edinemeyeceğini vurguluyor ve ekliyor: Abdulhamit Han’ı kalkan yaparak ve onun şahsında Osmanlı övgüsüne sarılarak sanki tarihimizi savunuyormuş gibi görünüp de milletin aklını çelmeye çalışanlar emperyalizmin etkisi altına giriyor.

Evrensel gazetesi ”Polat’a basın özgürlüğü ödülü”. Evrensel Gazetesi Oku. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 2020 Basın Özgürlüğü Ödüllerini açıkladı. Basın Özgürlüğü Ödülü bu yıl kişi dalında Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat’a verildi. Polat ”Aslında benim yapıp ettiklerim çok büyük oranda bir ekip işiydi. Ödülü Haber Nöbeti’ne katılan ve Ben Gazeteciyim İnisiyatifinde keyifle birlikte çalıştığım meslektaşlarım adına alacağım.” dedi. Kurum dalında işsiz gazeteciler ödüle değer görüldü.

Yeni asya gazetesi ”Demokrasi üstün kılınmalı”. Demokrasiye düşman olan, adalete güveni yıkan, hukuk sistemini işlemez kılan, adam kayıran, liyakatsizlerle iş tutan, idarede keyfince tensipte bulunan, insanı ayıran, alkışlayanı koruyan, dokunanı yakan anlayışla demokrasi ve adaleti üstün kılarak mücadele edilebilir.” Tıpkı içinde bulunduğumuz salgınla mücadele ederken başarıyı yakalamamız için geçerli kaidede olduğu gibi bu ve benzeri hastalıklarla mücadelenin yolu da topyekun, devlet ve miller el ele mücadele etmek. Demokrasiyi herkes için istemek, adaleti herkese eşit biçimde işletmek.

Birgün gazetesi Şerefsizlerin hepsi kaçtı biz buradayız

”Yavaş’tan suç duyurusu”. Şerefsizlerin hepsi kaçtı biz buradayız. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde önceki dönemlerde yapılan harcamalar masaya yatırıldı. Belediyeyi, 11 milyar TL borçla devraldıklarını ifade eden Başkan Yavaş, kalem kalem yolsuzlukları açıkladı, ”Buna değil belediye, karun hazinesi dayanmaz” dedi. Ayrıca Yavaş, Gökçek döneminde alınan uçak ve helikopterlerle ilgili suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu. Yolsuzluk açıklamasından rahatsız olan AKP’liler ise Başkan Yavaş’ın üzerine yürüdü.

Dünya gazetesi ”Bütçe, Haziranda 19,4 milyar TL açık verdi”. Dünya Gazetesi Oku. Merkezi yönetim bütçesi, haziranda 19,4 milyar lira açık verdi. Açık tutarı ilk 6 ayda 109,5 milyar liraya yükseldi. Yıllık bazda bütçe gelirleri yüzde 19,5 bütçe harcamaları ise yüzde 26,8 arttı. Haziranda vergi gelirleri de geçen yıla göre 23,5 oranında artarak 55,4 milyar TL oldu. Kurumlar vergisi tahsilatının haziran ayına ertelenmiş olması ile birlikte artırılan ek gümrük vergileri ve ÖTV’nin geçen yıldan gelen baz etkisi, bütçenin gelir kalemine güçlü destek verdi. Geçen yıla göre kurumlar vergisi yüzde 1195, ithalde alınan katma değer vergisi yüzde 96 artarken, dahilde alınan KDV yüzde 75 azaldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522