Dolar 32,4809
Euro 34,7450
Altın 2.440,33
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

26 Kasım Salı Gazeteleri ve Özetleri

26 Kasım 2019 Salı gazete manşetleri, başlıkları, birinci sayfaları ve özetleri

Başlıklar

26 Kasım Salı Gazeteleri ve Özetleri Korkusuz gazetesi

Korkusuz gazetesi manşette geniş yer verdiği haberi, Vali, törendeki bir kişiyi ”Sen öğretmen misin birader… Öğretmen gibi otur” diyerek azarladı. Tepki gelince ” O kişi muhabirmiş” diyerek kendini savundu. Haberini ”Kaş yapayım derken göz çıkardı başlığıyla duyurdu. 26 Kasım Salı Gazeteleri ve Özetleri.

Akşam gazetesi 

Akşam gazetesi manşette Muharrem ince ve diğer CHP’liler arasındaki parti polemiğini Tuncay Özkan, İhsan Öztürk ve Engin Özkoç’un beraber çekildiği fotoğraf eşliğinde ”Tatil pozu” başlığıyla duyurdu.

Analiz gazetesi manşette ekonomiye yer verenlerden, ”Dijitalleşme geleceğin en değerli yükselen trendi olma peşinde Ekonomide iyi veri okuyan kazanacak” Başlığı ile bizi karşılıyor.

Korkusuz gazetesi manşette geniş yer verdiği haberi, Vali, törendeki bir kişiyi ”Sen öğretmen misin birader… Öğretmen gibi otur” diyerek azarladı. Tepki gelince ” O kişi muhabirmiş” diyerek kendini savundu. Haberini ”Kaş yapayım derken göz çıkardı başlığıyla duyurdu.

Anayurt gazetesi, Plan ve bütçe komisyonunda, Adalet ve Anayasa komisyonlarının CHP’li üyeleri Türkiye’deki adalet konusunda hazırladıkları raporda, ”67 Hukuk fakültesi dekanından 29’u hukukçu değil ve 4’ü ilahiyatçı” ifadelerine yer verdi” haberini ”Akademisyen sıkıntısı ilahiyatçıyı hukuk dekanı yaptı” başlığıyla duyurdu.

Aydınlık gazetesi, Birleşmiş Milletler, 25 Kasım’dan 10 Aralık’a kadar 16 günlük Aktivizm kampanyası başlattı. BM, kampanyanın rengini ‘turuncu’ olarak ilan etti. İzmir’de CKD önderliğinde yürüyen siyasi partiler demokratik kitle örgütleri Türk bayrağı açtı, emperyalizme karşı bağımsızlık vurgusu yaptı, haberini ” Turuncu değil Kırmızı-Beyazda birleştiler” Başlığıyla duyurdu.

Diriliş postası manşette yer verdiği ”GKRY’de ”casus bir kamyonet” 1 milyon telefon numarası ve bu telefonlardaki tüm kayıtların çalındığını açıklandı. 2 milyon dolar değerindeki yazılım, Larnaka’da İsrailliler’in oturduğu bir apartmandan çıktı. KKTC verilerine de sızıldığı belirtiliyor.” haberini ”İsrail Kıbrıs’ın iki yakasını da fişlemiş” başlığı ile duyurdu. Kıbrıs gazeteleri  ile detaylı Kıbrıs haberleri okuyun gündemden haberdar olun yavru vatanı takip edin.

Doğru Haber gazetesi İsrail’in filistin’de ki mescitlere yönelik baskınlarını ”Siyonist çete Mescitlerimize saldırdı LANET OLSUN SİZE” başlığıyla okuyucularına duyurdu.

error code: 522