Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Lazer Epilasyon Tedavisi Hakkında

Lazer epilasyon tedavisi ile birlikte kişiler tüylerinden kurtulabilir. İstenmeyen tüyler kadın erkek herkesin korkulu rüyası olur. Kişinin özgüvenini ve sosyal yaşamını etkileyen bu sorun zaman içerisinde büyük bir problem haline gelir. 

Bu nedenden dolayı kişilerin ihtiyaç duymuş olduğu epilasyon tedavisi ile birlikte istenmeyen tüyler kalıcı olarak yok edilir. Bu sayede kişi sosyal hayatında istenilen kıyafet tercihini yapabilir. 

lazer epilasyon

Başlıklar

Lazer Epilasyon Nedir?

Kişilere uygulanan lazer epilasyon tedavisi ile birlikte son derece sağlıklı bir yoldan tüylerinizden kurtulmuş olursunuz. Lazer epilasyon etkili ve kalıcı sonuçlar veren bir işlem olup bu tedavideki asıl amaç kılı değil kıl kökünü yok etmekten geçer. İşlemin kişiden kişiye göre değişen farklı yöntemleri bulunup her yöntemde aynı amacı kişinin tüylerini yok etmeyi amaçlar. 

İşlem kişilerin cilt renklerine tüy durumlarına göre farklılık gösteren makineler ile yapılır. Bu makine seçiminde ve tedavinin seans sayısında önceden kişiye detaylı bilgi verimi yapılır. Gelişen teknoloji ve imkânlar doğrultusunda kendini yenilemeyi başarabilen lazer epilasyon tedavisi ile birlikte kadın erkek her iki grupta tüylerinden kurtulabilir. 

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?

Tüyler kişilerin estetik görünümünü son derece olumsuz etkileyen faktörlerdir. Bu görünümden rahatsız olan kişiler lazer epilasyon tedavisi olarak hayalini kurdukları görünüme kavuşabilirler. Tedavide öncelikle kişinin cilt durumu ve kıl yapısına göre makine tercihi yapılır. Bu tercih ile birlikte kişilerin tüy alım işlemi gerçekleşir. Koltukaltı karın sırt göğüs gibi bölgeler pürüzsüz bir görünüme kavuşabilir. 

Yöntemleri Nelerdir?

Lazer epilasyon tedavisi Diode lazer NF yağ lazer epilasyon ve Alexander lazer olarak üç farklı yöntemde yapılır. Bu yöntemlerden olan Diode lazer epilasyon koyu tenli kişilere uygulanırken ND yağ lazer ise çok daha koyu tenli kişilere uygulanır. Son olarak Alexander işlemi ise açık tenli kişilere uygulanır. 

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Karbon peeling uygulaması yaşlanmaya bağlı olarak oluşan lekeler için ve kırışık oluşumunu azaltmak için ve yağlanmanın önüne geçmek için uygulanan bir işlemdir. Bu sorunların görüldüğü kişilere karbon peeling işlemi uygulanır. 

Karbon Peeling Fiyatları?

Uygulanan karbon peeling fiyatları etkileyen Faktörler tedaviyi yapacak olan doktor klinik seçimi ve tedavi yöntemi seans sayımıdır. Detaylı bilgi almak için gerekli irtibat numaralarına ulaşarak karbon peeling hakkında bilgi sahibi olabilir veya doktorunuzdan bilgi alabilirsiniz. 

Altın İğne Nasıl Uygulanır?

Uygulanan altın iğne fiyatları uygulanış şekline ve amacına göre farklılık gösterir. Altın iğne tedavisi öncesi kişinin işlem yapılacak bölgesi temizlenir ve acı vermemesi için lokal anestezi Uygulanır. Ardından kremler sürülerek işleme kremin etki etmesinden sonra başlanır. 

Altın İğne Uygulaması Ne İşe Yarar?

Altın iğne uygulaması ile birlikte cildin yenilenmesi ve kusurların giderilmesi için uygulanır. Her türlü cilt tipinde uygulanan bu işlem ilk seanstan itibaren olumlu sonuçlar gösterir. 

Hangi Mevsimde Yapılır?

Altın iğne tedavisinden sonra kişinin kendini kızgın güneşten koruması gerekir. Bu nedenden dolayı yaz mevsimi yerine kış ve bahar ayında yapılması tavsiye edilir. Uygulanan altın iğne fiyatları ise uygulanacak tedavi ve yönteme göre farklılık gösterir. 

Altın İğne Fiyatları 2021

Altın iğne tedavisi olacak kişiler önceden detaylı bir araştırma yaparak tecrübeli bir doktor seçimi yapmalıdır. Talepleri karşılayacak uygun doktor tercihi bulunduğunda size en uygun fiyatı sunan işinde profesyonel bir doktor seçimi yapmalısınız. Bununla birlikte altın iğne fiyatları yöntem seçimi ve seans sayısı da etkin rol oynar. 

 

 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522