Dolar 32,4945
Euro 34,9060
Altın 2.435,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Karın Germe Ameliyatı kısa sürede düz bir karın mümkün

Egzersizle kasları güçlendirmek ve yağları azaltmak mümkün olsa da, gevşek cilt, çatlaklar ve ayrılmış veya zarar görmüş kasların doğal olarak onarılması imkansızdır. Hele kadınlarda; hamilelik ve doğum geçirdikten sonra tekrar eski formuna kavuşmak uzun ve zorlu bir mücadeledir. Bazıları hala bebek taşıyormuş gibi hissediyor. Quartz Clinique’te Karın Germe Ameliyatı tüm bu sorunları çözmeniz için var…

karın germe öncesi sonrası

 

Yaşa bağlı olarak, bazı ciltler tekrar sıkılaşabilse de, çoğu durumda, yaşam tarzı seçimleriyle negatif sonuçları garanti edebileceğinden karın germe ameliyatı gerekli olacaktır.

Önemli olan sadece kozmetik farktan daha fazlasıdır. Karın germe, dar giysilerde bile ince, seksi ve fit bir görünüm için görünümünüzü tazeleyecektir. Bunun ötesinde, güzelliği içeriden yaymanıza izin veren özgüveni yeniden kazanacaksınız.

Sadece deneyim, araştırma ve başarılı sonuçlarla gelebilecek ileri cerrahi teknikler sayesinde yara izi en aza indirilir. 

Başlıklar

Hamilelikten Sonra Karın Germe Yaptırmak

Hamilelik sonrası cilt kendi kendine toparlayabilir ve sıkılaşabilir, ancak bunun kapsamı minimumdur ve yaş negatif bir faktördür. Hamilelikten sonra cildinizin doğal olarak eski haline dönmesi imkansıza yakındır. Gevşek cilt hamilelikten sonraki sorunlardan sadece biridir. Muhtemelen ortadan kaldırmak istediğiniz çatlak izleri de sorunlardan biridir. Hamilelik ayrıca karın duvarına baskı uygulayabilir ve bu da daha sonra göğüs kafesinin hemen altından kasık kemiğinize kadar uzanan rektus kaslarını birbirinden ayırır.

Egzersiz, eşleştirilmiş rektus kaslarını sıkılaştırabilir, ancak onları tekrar tamamen birleştirmeyecektir. Bir boşluk olduğunda, sağlıklı bir kilo aralığını koruyor olsanız bile karın hep özellikle mide kısmı şişkin görünebilir. Karın germe, kas dokularını tekrar birbirine bağlar, böylece bir zamanlar sahip olduğunuz fit ve genç görünüme kavuşabilirsiniz.

Kilo Verdikten Sonra Karın Germe

Daha önce fazla kiloluysanız, cildiniz artık gevşek ve karnınızdan sarkacak kadar gerilmiş olabilir. Sağlığınızı geri kazanıp kaslarınızı sıkılaştırsanız bile, o sorunlu, fazla deri kalacaktır.

Aşırı kilo kaybından sonra insanların bir plastik cerrahı ziyaret etmesi daha yaygın hale geliyor. Fazla deriyi çıkarmak ve yeni yaşam tarzınızı yansıtan bir figürü şekillendirmek karın germe ameliyatı ile yapılabilir. İnatçı yağları lokal birikim bölgelerinden çıkarmak için liposuction da sıklıkla kullanılabilir.

Karın Germe Öncesi!

İşlem öncesi dikkat edilmesi gereken bazı önemli faktörler vardır. Aşırı kilolu veya obez olmaktan dolayı gerilmiş ve hasar görmüş cilt, genellikle hamilelikten sonra gerilmiş cilde göre daha kötü durumdadır. Deri çekmenin yönü ve şiddeti gibi teknik konuların dikkate alınması gerekir. 

Karın Germe Ameliyatı Olurken Ne Beklemelisiniz?

Çoğu prosedürün nihai sonucunu alması bir ila üç ay sürer. İşlem sırasında bilinçsiz, rahat ve ağrısız kalmanız için genel anestezi kullanılır.

Bir  tam karın germe  normalde göbekte bir kesi ile birlikte başlar. Fazla deri ve zahmetli yağlar alınır. Tam bir karın germe ameliyatı, benzersiz koşullarınıza bağlı olarak karın kaslarının sıkılaştırılmasını ve yeniden bağlanmasını da içerebilir.

MİNİ KARIN GERME

Bir  mini karın germe ameliyatı daha az kesi ile birlikte ve post-operatif rahatsızlık da en aza indirilir. Bu, orta miktarda cilt ve fazla yağı çıkarmak için kullanılabilir.

KARIN GERME AMELİYATI SONRASI İZ!

Karın germe ameliyatı kaynaklanan yara izinin minimum düzeyde olmasını sağlamak için dikkatli bir şekilde uygulanır. Çıkarılan derinin miktarına bağlı olarak, iz, sezaryen boyutundan kalçalar arasındaki tam uzunluğa kadar değişebilir. Kesi, yara izinin normal iç çamaşırlarla kolayca gizlenebilmesini sağlamak için yeterince aşağıya yerleştirilir. Yara izinden kaçınmak imkansız olsa da, görünümü en aza indirmek için birçok ameliyat sonrası teknik ve prosedür Quartz Clinique de mevcuttur.

Karın Germe Ameliyatından kaynaklanan olası yan etkiler veya komplikasyonlar var mı?

Herhangi bir ameliyatta olduğu gibi, karın germe ameliyatından kaynaklanan komplikasyonlar mümkündür, ancak çok nadirdir. Yaygın yan etkilerden bazıları yara izi ve morarmadır. Nadir durumlarda, hastalar tedavi edilen bölgede uyuşukluk ve şişlik bildirmiştir. Aşırı komplikasyonlar kan pıhtıları ve enfeksiyondur.

Karın Germe Ameliyatı

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları Nedir?

Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı merkezlerin çeşitli internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Quartz Klinik uzman doktoru tarafından uygulanan karın germe ameliyatı ve yağ aldırma uygulamalarını yaptırmak için Nişantaşı’nda bulunan Quartz Clinique +90 212 241 46 24 numaralı hattımızı arayarak karın germe ameliyatı fiyatları ve liposuction fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique

 

 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522